News

Bătaie pe Transfăgărășan între șoferi, după un accident de circulație. Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire şi distrugere. Update

Incident pe Transfăgărășan. O bătaie între șoferi s-a iscat sâmbătă, după un accident de circulație.
22.08.2021 | 11:50
Bataie pe Transfagarasan intre soferi dupa un accident de circulatie Politia a deschis un dosar penal pentru lovire si distrugere Update
ADVERTISEMENT
22-08-2021
09:02

În incident au fost implicați un șofer de 25 ani și unul de 44 de ani

Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire şi distrugere, după ce doi şoferi s-au luat la bătaie pe Transfăgărăşan, dintr-un motiv încă necunoscut.

Implicați în incident au fost un şofer de 25 de ani, aflat la volanul unui BMW cu numere de Buzău, şi un şofer de 44 de ani, cu un Volkswagen înmatriculat în Bihor.

Cearta dintre cei doi a escaladat, iar șoferul din Buzău l-a luat pe celălalt pe capotă şi a fugit cu maşina.

Autovehiculul a lovit parapetul metalic de pe marginea drumului şi bărbatul de pe capotă a căzut, în timp ce şoferul BMW-ului a accelerat și a plecat mai departe.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru lovire şi distrugere, conform Antena 3.

Nervii șoferilor au degenerat sâmbătă, pe una dintre cele mai frumoase șosele din Europa, Transfăgărășan.

Mai mulți participanți la trafic s-au încăierat, după un accident ușor petrecut imediat după orele amiezii.

ADVERTISEMENT

Incident pe Transfăgărășan. Bătaie între șoferi, după un accident de circulație

Din primele informații, accidentul ar fi avut loc după ce un șofer a încercat să execute o depășire.

În urma coliziunii, mai multe persoane au coborât din maşini şi au început să se certe. În timpul scandalului, unul dintre șoferi a fost filmat în timp ce ia pe capotă un alt bărbat coborât din autovehicul.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la Realitatea Plus, șoferul a fugit apoi de la locul accidentului. Într-un videoclip apărut de la locul accidentului se aud zgomotele demarajului unei mașini precum și strigăte ale unor persoane din zonă.

În aceeași filmare apărută în mediul online se observă cum o coloană uriașă de vehicule este formată pe Transfăgărășan.

ADVERTISEMENT

Transfăgărășan, un alt incident, în urmă cu câteva zile

Tot pe șoseaua Transfăgărășan a fost consemnat un alt incident destul de grav care putea să se încheie cu o tragedie.

În urmă cu nicio săptămână, inconștiența unui turist care se afla în zona montană putea avea urmări grave. Din imaginile surprinse de un martor, se vede cum tânărul se apropie extrem de mult de animalul care se afla pe marginea șoselei pentru că voia să-i facă o fotografie.

ADVERTISEMENT

Norocul său a fost faptul că ursul s-a oprit la timp și nu a continuat atacul. În această perioadă, salvamontiștii trag încă un semnal de alarmă și spun
că oamenii nu trebuie să se apropie de urși și nici să-i hrănească.

”Este încă un exemplu că omul este vinovat de ceea ce se întâmplă cu urşii în momentul de faţă. Dacă acest urs ar fi vrut să-l omoare sau să-l rănească pe om – şi avea toate motivele, pentru că efectiv a fost agresat – o putea face.

E incontestabil, urşii coboară din pădurile lor pentru că sunt atraşi de mâncare, li se aruncă mâncare tocmai pentru a li se face poze. Omul acela nu a fost rău intenţionat, voia o poză cu un urs.

Mă bucur că ceilalţi oameni nu au fost de acord cu el şi i-au spus că nu e bine ce face. Din fericire, ursul s-a oprit la timp”, a declarat Cristina Lapis, fondatorul sanctuarului de urşi din Zărneşti, pentru Digi 24.

ADVERTISEMENT