Sport

”Bătălia” de 70.000.000 de euro. Manchester United și Liverpool luptă pentru semnătura unui internațional englez

Unul dintre cei apreciați internaționali englezi este Kalvin Philips, iar Liverpool și Manchester United fac tot posibilul pentru a obține transferul.
28.10.2021 | 09:55
Batalia de 70000000 de euro Manchester United si Liverpool lupta pentru semnatura unui international englez
Unul dintre cei apreciați internaționali englezi este Kalvin Philips, iar Liverpool și Manchester United fac tot posibilul pentru a obține transferul. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Diavolii roșii” încearcă să obțină revanșa în plan managerial, după ce ”cormoranii” le-au administrat cea mai severă înfrângere din istoria duelurilor directe de pe Old Trafford.

Supărat în urma acestui eșec, managerul Ole Gunnar Solskjaer a decis să-și pedepsească jucătorii într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

Internaționalul englez Kalvin Phillips, între Liverpool și Manchester United

Pe lângă lupta pentru supremație din clasament, marile forțe din Premier League duc o adevărată bătălie și pe piața transferurilor acolo unde încearcă să-și asigure serviciile celor mai buni fotbaliști.

Ultimul nume scris cu majuscule este cel al internaționalului englez Kavin Phillips, care, conform Daily Star, este curtat intens de Manchester United și Liverpool, care par dispuse să pună pe masă oferte în jurul a 70.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Diavolii roșii” și-au arătat intențiile de mai mult timp și speră să-l semneze pe mijlocașul de 25 de ani de Leeds United în vara viitoare, acesta fiind considerat înlocuitorul perfect pentru Paul Pogba, care cel mai probabil va pleca de pe Old Trafford la finalul sezonului.

Leeds, disperată să nu-și piardă vedeta

Deși stă destul de bine în zona mijlocașilor centrali cu Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita și Thiago Alcantara, managerul Jurgen Klopp parcă nu ar vrea să scape din mâini un jucător atât de eficient precum Phillips. Germanul încearcă să dejoace planurile rivalilor și să-l aducă pe mijlocașul englez la Liverpool încă din această iarnă.

ADVERTISEMENT

Internaționalul englez mai are contract cu Leeds United până în vara anului 2024 și nu este deloc disperat să plece de pe Elland Road, dar este îngrijorat de faptul că managerul Marcelo Bielsa, cel sub îndrumarea căruia a crescut foarte mult, ar putea pleca în vara viitoare.

Șefii lui Leeds nu vor să-și piardă jucătorul emblematic și au început negocierile cu agenții lui Kalvin Phillips pentru prelungirea înțelegerii. Dacă se va ajunge la un acord, mijlocașul va deveni cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Bielsa.

ADVERTISEMENT

Avantaj Liverpool în duelul cu Manchester United

Născut în Leeds, Kalvin Phillips este reticent la un transfer la marea rivală Manchester United, deoarece se teme de repercursiunile pe care le va avea familia sa din partea fanilor de pe Elland Road.

De toată această poveste ar putea profita Liverpool, care astfel le-ar mai da o lovitură celor de pe Old Trafford, după ce i-au zguduit bine în derby-ul din ultima etapă disputată în Premier League.

Kalvin Phillips a devenit un jucător extrem de căutat după ce s-a făcut remarcat în sezonul precedent la Leeds United, iar în vară a fost titular incontestabil în naționala Angliei pe care a ajutat-o să ajungă în finala Euro 2020.

ADVERTISEMENT