News

Bătrână de 80 de ani din București, tâlhărită de un tânăr. Hoțul a urmărit-o până acasă, apoi a acționat

Incident grav în București, acolo unde o bătrână de 80 de ani a fost tâlhărită de un tânăr chiar la ea acasă. Cum a acționat infractorul.
22.03.2024 | 17:10
Batrana de 80 de ani din Bucuresti talharita de un tanar Hotul a urmarito pana acasa apoi a actionat
Momente cumplite pentru o bătrână de 80 de ani din București: femeia, tâlhărită de un tânăr periculos. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O bătrână de 80 de ani care locuiește în București a fost tâlhărită, în urmă cu câteva zile, de un tânăr extrem de periculos. Individul nu a ținut cont de vârsta victimei sale și a atacat-o nemilos.

Momente cumplite pentru o bătrână de 80 de ani din București: femeia, tâlhărită de un tânăr periculos

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) anunță, într-un comunicat de presă, că a reținut un bărbat de 36 de ani. Pe numele său sunt aduse acuzații extrem de grave.

ADVERTISEMENT

Conform polițiștilor din Capitală, acesta ar fi urmărit o bătrână până acasă. În curtea locuinței victimei, tânărul i-ar fi smuls acesteia geanta cu telefonul, acte și bani.

Incidentul a avut loc în urmă cu exact o săptămână. Pe 15 martie 2024, Secţia 8 de Poliţie a primit o sesizare, prin sistem 112, de la o femeie în vârstă de 80 de ani.

ADVERTISEMENT

Vârstnica a reclamat faptul că a fost victima unei tâlhării. În urma cercetărilor derulate de oamenii legii s-a stabilit că principalul suspect este un bărbat, în vârstă de 36 de ani. Vorbim de un recidivist. Acesta ar avea mai multe infracțiuni la activ.

Suspectul este acuzat că a fost pe urmele femeii până la domiciliul ei. Odată ajuns aici, a tăbărât pe ea. Nu a ezitat și i-a smuls geanta în care se afla telefonul mobil, un portofel cu documente personale şi suma de 300 de lei. Imediat, acesta s-a făcut nevăzut.

ADVERTISEMENT

Agresorul femeii, reținut după aproape o săptămână

Oamenilor legii le-a luat aproape o săptămână pentru a da de urma hoțului. Joi, 21 martie, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În baza probatoriului administrat, el a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, anunță DGPMB.

ADVERTISEMENT

Poliția Capitalei, altă reținere în această săptămână

Tot în această săptămână, un alt bărbat din București a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile. E acuzat că a furat mai multe bunuri din apartamentul unei tinere cunoscute online, inclusiv un card bancar de pe care a scos bani.

”La data de 20 martie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 11 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prejudiciul fiind de aproximativ 5.000 de lei”, informează un comunicat al DGPMB transmis, joi, 21 martie.

ADVERTISEMENT
Tags: