News

Imagini incredibile în București: o tânără s-a luat la bătaie cu polițiștii. Care a fost motivul

Vin imagini incredibile de pe o stradă din București, acolo unde o tânără s-a luat la bătaie cu polițiștii locali. De la ce a pornit scandalul.
10.04.2024 | 15:54
Imagini incredibile in Bucuresti o tanara sa luat la bataie cu politistii Care a fost motivul
Bătaie în stradă, în București, între o tânără și polițiștii locali. Femeia, reținută 24 de ore. Sursa foto: capturi Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără din București a iscat, marți, un scandal monstru, chiar în plină stradă, după ce s-a luat la bătaie cu polițiștii locali. Care a fost motivul de la care a plecat acest conflict.

Bătaie în stradă, în București, între o tânără și polițiștii locali. Femeia, reținută 24 de ore

Din primele informații, se pare că întregul scandal a pornit de la un simplu loc de parcare. Mai exact, femeia implicată în acest incident ar fi parcat ilegal și trebuia să fie amendată de agenții Poliției Locale din Sectorul 1

ADVERTISEMENT

În momentul în care polițiștii locali i-au adus la cunoștință acest fapt, dar mai ales sancțiunea, tânăra a văzut roșu în fața ochilor. În imagini se vede cum aceasta are un comportament extrem de agresiv.

Nu se sfiește în a-i lovi pe agenții de la Locală care au intervenit. La un moment dat, un om al legii este pur și simplu dezbrăcat. În sprijinul femeii a intervenit și un bărbat. La fața locului au fost chemați și agenții de la Secția 5 – Poliția Sectorului 1 care au calmat situația.

ADVERTISEMENT

Tot momentul a fost filmat de un polițist. Pentru gestul său iresponsabil, femeia a fost reținută pentru 24 de ore şi va fi dusă la Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La data de 09.04.2024, în jurul orei 10,25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători din cadrul DGPMB – Poliţia Sector 1, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat în conflict cu lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată.

ADVERTISEMENT

Din probatoriul administrat a rezultat că inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului”, transmite Parchetul într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Caz în antiteză, în vestul țării. O șoferiță care a făcut pană, ajutată de polițiști

O altă ”întâlnire” între polițiști și o tânără a avut loc miercuri, în vestul țării. Aici vorbim însă de un caz fericit, din secțiunea ”așa da!”. Mai exact, o șoferiță care a rămas cu mașina pe marginea drumului, după ce a făcut pană, a fost ajutată de un echipaj de poliție.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au văzut mașina pe avarii și au oprit pentru a vedea ce se întâmplă. Șoferița le-a explicat că nu își mai poate continua drumul, pentru că a făcut pană și nu se descurcă singură să-și schimbe roata.

Polițiștii au venit rapid în ajutorul femeii. ”Colegii noștri Cătălin și Alin, din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au observat pe DN 58F, între localitatea Dudești și municipiul Sânnicolau Mare, un autoturism care se afla staționat, cu luminile de avarie aprinse.

Pentru a nu pune în pericol siguranța traficului rutier, colegii noștri au tras pe dreapta, iar când s-au apropiat de mașina, au observat o femeie și au văzut că aceasta făcuse pană, având nevoie de ajutor pentru a schimba roata. Fără să stea pe gânduri, colegii noștri au ajutat-o pe femeie să schimbe anvelopa, astfel că la scurt timp și-a putut relua deplasarea”, transmite IPJ Timiș. Tânăra le-a mulțumit polițiștilor, apoi și-a continuat drumul.

ADVERTISEMENT