Life

Băutura neobișnuită care topește kilogramele. Se pune un strop de lămâie în ea, iar efectul este fabulos

Această băutură neobișnuită topește kilogramele. Este nevoie însă să pui și niște lămâie în ea pentru un efect fabulos.
17.01.2024 | 20:14
Bautura neobisnuita care topeste kilogramele Se pune un strop de lamaie in ea iar efectul este fabulos
Băutura neobișnuită care topește kilogramele. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Această băutură neobișnuită topește kilogramele nedorite. E nevoie să punem în ea și niște suc de lămâie, iar efectul final va fi unul cu adevărat fabulos. Despre ce tip de băutură este vorba?

Băutura neobișnuită care topește kilogramele

Există o mulțime de plante care au beneficii uimitoare pentru organism. Pe unele dintre ele poate le cunoaștem deja, însă sunt și anumite combinații la care poate nu ne-am fi gândit vreodată.

ADVERTISEMENT

Această băutură neobișnuită despre care vorbim este la rândul ei un ceai. Ingredientele din care se prepară însă s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Efectul pe de altă parte, e unul fabulos.

Este vorba despre ceaiul de usturoi. Acesta topește kilogramele nedorite și mai mult de atât, e considerat un tonic pentru sănătate. El trebuie însă să conțină și lămâie, dar și un strop de miere pentru un gust mai plăcut.

ADVERTISEMENT

Usturoiul are un miros destul de înțepător. Tocmai din acest motiv, este posibil ca nu multe persoane să fie deschise la această sugestie. Trebuie totuși menționat că usturoiul a fost folosit în scopuri medicinale de-a lungul istoriei.

Există suplimente de usturoi, pudră, dar și ulei de usturoi. De asemenea, sunt sosuri de usturoi, iar din fericire, el poate fi adăugat foarte ușor în numeroase rețete, dându-le o aromă aparte.

ADVERTISEMENT

Cum să prepari ceaiul de usturoi acasă

De ce este ceaiul de usturoi băutura care topește kilogramele nedorite? Acesta are proprietăți antiinflamatoare și este benefic în procesul de slăbire. De asemenea, această băutură ajută la întărirea sistemului imunitar și nu numai.

Cum să faci această băutură care topește kilogramele nedorite? Ceaiul de usturoi se găsește și în comerț, dar poate fi preparat și acasă simplu. Nu ai nevoie decât de 3-4 căței de usturoi, o jumătate de cană de suc de lămâie, dar și o jumătate de cană de miere.

ADVERTISEMENT

Odată ce ai aceste trei ingrediente, pune trei căni de apă într-un vas și adaugă cățeii de usturoi, tăiați în jumătate. Apa se pune la fiert, iar după ce dă în clocot se ia de pe aragaz și se adaugă sucul de lămâie, dar și mierea.

Usturoiul îl scoatem, iar apoi putem să savurăm ceaiul fierbinte, arată Very Well Fit. Pentru cei care vor un gust și mai intens, se mai poate adăuga ghimbir, care de asemenea este un ingredient minune pentru organism.

ADVERTISEMENT
Tags: