Fotbal international

Bayern Munchen – Ajax Amsterdam 1-1. “Lăncierii”, obţin un punct nesperat!

02.10.2018 | 23:53
Bayern Munchen  Ajax Amsterdam 11 Lancierii obtin un punct nesperat
ADVERTISEMENT

Meciul Bayern Munchen – Ajax Amsterdam a avut loc marţi pe Alianz Arena, în cadrul grupei E al Champions League. Ambele formaţii au plecat bine în actuala ediţie. Bavarezii au câştigat clar într-o deplasare grea, la Lisabona, 2-0 cu Benfica, în timp ce olandezii au făcut o a doua repriză foarte bună, la Amsterdam, cu AEK Atena, după ce la pauză a fost 0-0. În următoarele 45 de minute “lăncierii” au marcat de trei ori şi sunt momentan pe locul 1 în grupă. Este o grupă în care Bayern pare deja câştigătoare, în timp ce Benfica şi Ajax se bat pentru locul 2, pentru că AEK Atena este clar că războiul este prea mare chiar şi pentru locul 3. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

UPDATE, ora 23:55 / S-a terminat meciul Bayern Munchen – Ajax 1-1.

Min. 22 / GOOOOOOL Ajax Amsterdam! Mazroaui a reuşit să marceheze golul egalării.

Min. 4 / GOOOOOOL Bayern Munchen! Mats Hummels a deschis scorul cu o lovitură de cap.


UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Bayern Munchen – Ajax


UPDATEa ora 21:03. Echipele de start

Bayern - Benfica
Bayern – Benfica

Bayern Munchen – Ajax Amsterdam LIVE VIDEO Telekom Sport 1 şi Digi Sport 3

Partida de la Munchen, dintre Bayern şi Ajax Amsterdam, va putea fi urmărită pe două posturi TV: Telekom Sport 1 şi Digi Sport 3. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida de la Sinshaim o puteți face online și de pe gadgeturile pe care le dețineți, telefon, laptop, etc.

ADVERTISEMENT

Este de aşteptat un meci de atac, în special din partea echipei germane, care este la ora actuală evident mult superioară olandezilor, însă nu înseamnă că aceştia nu vor încerca să surprindă defensiva lui Bayern, în cazul în care fundaşii vor urca prea mult în atac. Ajax are câţiva jucători de calitate, perla echipei la acest moment, cotată la aproape 80 de milioane de euro fiind Frenkie de Jong.

Live stream Bayern Munchen – Ajax Amsterdam. Un alt mod de a vedea meciul online

Telespectatorii pot opta, la alegere, pentru a urmări partida Bayern Munchen – Ajax Amsterdam fie pe Telekom Sport 1, fie pe Digi Sport 3. În ultima etapă de campionat Bayern şi-a supărat din nou fanii, pentru că după neaştetatul egal acasă cu Augsburg a urmat un duş şi mai rece, 0-2 la Hertha Berlin, acolo unde nu mai pierduse de foarte mulţi ani. Ajax a câştigat în campionat pe terenul Fortunei Sittard cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Echipe probabile Bayern Munchen – Ajax Amsterdam

BAYERN MUNCHEN (4-2-3 -1):  Neuer – Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba –  Martínez, Thiao Alcantara – , Robben, T. Muller, Ribery –  Lewandowski. Antrenor: Niko Kovac

AJAX (4-3-3): Onana –  Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui –  De Jong, Neres, Schöne –  Tadić, Huntelaar, Ziyech. Antrenor: Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT

Bavarezii nu pot conta pe accidentaţii Rafinha, Coman şi Tolisso, iar Ajax are tot trei indisponibili: Bande, Cerny şi Veltman

Bayern Munchen – Ajax Amsterdam, cote la pariuri

Este după Juventus – Young Boys Berna cel mai disproporţionat duel în opinia caselor de pariuri. Deşi Ajax are în palmares toate trofeele europene Bayern a primit la victorie cota de 1,22, egalul are 7,00, iar bomba unui succes olandez înseamnă cota 13,00. Nici la capitolul goluri oferta nu e mai tentantă, doar 1,35 pentru over 2,5. Creşte la 1,45 dacă optaţi pentru 3-6 goluri. Poate handicap Bayern, adică succes de la minim două goluri mai mult decât adversarul să fie o variantă ceva mai bună, cotă 1,57.

ADVERTISEMENT
Bayern Munchen - Ajax Amsterdam. Starul olandezilor este Frenkie de Jong. deşi foarte tânăr e deja fotat la 80 de milioane euro
Bayern Munchen – Ajax Amsterdam. Starul olandezilor este Frenkie de Jong