Life

Beatrice Olaru de la Exatlon se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Câștigătoarea are deja o fetiță de 10 luni

Beatrice Olaru este însărcinată pentru a doua oară. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon de la Exatlon are aproximativ 5 luni, sarcina priindu-i foarte bine.
19.01.2022 | 20:46
Beatrice Olaru de la Exatlon se pregateste sa devina mama pentru a doua oara Castigatoarea are deja o fetita de 10 luni
Beatrice Olaru de la Exatlon, mamă pentru a doua oară. Câștigătoarea are deja o fetiță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Tânăra care este instructor de fitness mai are o fetiță, Ana Malvina, în vârstă de 10 luni.

Fosta concurentă de la Kanal D este fericită că urmează să aducă pe lume încă un copil, mărturisind că și-a dorit foarte mult ca între cei mici să fie o diferență mică de vârstă.

ADVERTISEMENT

Beatrice Olaru se pregătește să nască o surioară sau un frățior pentru fiica sa, fără să dezvăluie care este sexul pe care-l are bebelușul din pântece.

Beatrice Olaru de la Exatlon, mamă pentru a doua oară. Câștigătoarea are deja o fetiță

„O să fii o soră mai mare! Daaaa! Suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea asta minunată și suntem recunoscători că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă un bebeluș și că Ana va avea un frățior sau o surioară!”, a scris Beatrice Olaru pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta antrenoare de fitness se bucură de un real ajutor din partea partenerului de viață, Alexandru, cu care este căsătorită de 2 ani. În plus, bunicul este mereu aproape.

Bruneta nu simte momentan greutățile pe care le are o mamă cu un copil, asta pentru că Ana este foarte cuminte și doarme întreaga noapte.

ADVERTISEMENT

Beatrice Olaru se simte în siguranță alături de iubitul ei, Alexandru. Vedeta nu este deloc cicălită și se sfătuiește legat de creșterea fiicei cu partenerul de viață.

Beatrice Olaru de la Exatlon, despre relația cu soțul ei, Alexandru

„Nu-l prea laud pe Alexandru, dar cred că e mai mult decât aș fi putut să-mi doresc pentru că e sprijinul, e stâlpul ăla de care avem nevoie și are grijă ca noi să fim în siguranță. 

ADVERTISEMENT

Mă simt în siguranță și e foarte atent la nevoile noastre înainte de toate. Are și el foarte multe pe cap cu job-ul lui, dar simt că noi suntem prioritare. Simt că siguranța noastră este pe primul loc. 

Culmea, mai mult ne-am certat în pandemie decât acum cu bebelușul. Petrece destul de mult timp cu Ana și mă lasă să mă descurc. Îmi sugerează anumite chestii, dar nu impune. 

Discutăm, dar nu avem certuri pe tema creșterii Anei. Pur și simplu discutăm și vedem”, a declarat câștigătoarea de la Exatlon în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: