Sport

Becali anunţă reguli draconice pentru intrarea în Ghencea: “Amenzi, arestări, puşcărie!”

Gigi Becali a anunțat reguli drastice pentru intrarea în Ghencea la derby-ul FCSB - Dinamo. Patronul roș-albaștrilor a anunțat o premieră în România.
18.07.2023 | 17:42
Becali anunta reguli draconice pentru intrarea in Ghencea Amenzi arestari puscarie
Gigi Becali nu renunță la revenirea FCSB în Ghencea. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a venit cu noi detalii de la negocierile pentru închirierea stadionului Ghencea la derby-ul FCSB – Dinamo, sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Patronul de la FCSB a anunțat că a validat tot, iar singurul aspect a rămas semnarea contractului. Totodată, finanțatorul a anunțat măsuri drastice pentru intrarea în Ghencea.

Gigi Becali anunță reguli draconice pentru intrarea în Ghencea: „Vor primi amenzi, arestări, pușcărie”

Gigi Becali a anunțat o premieră în România, precizând că intrarea în Ghencea la derby-ul FCSB – Dinamo se va face nominal. Patronul vicecampioanei României a luat această decizie pentru a evita posibilele acte de vandalism, în urma amenințărilor ultrașilor lui CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

„Va fi premieră în România ce facem. Am oameni deștepți la club. Toate biletele se vor vinde nominal cu nume și cu serie de buletin. Vrei bilet, scrii numele tău vrei primi ‘Becali George, numărul 10, rând 1, loc 6’. Vor fi filmate toate locurile.

Cine nu vine cum ar veni se vor bloca în computer și nu vor mai primi niciodată bilet FCSB. Dacă vor face vreun incident va fi filmat locul 20, numărul cutare, cutare. Îi îndrum pe părinții, nevestele, copii și frații lor: ‘aveți grijă, v-am atenționat să nu dați vina pe mine’.

ADVERTISEMENT

Vor primi amenzi, arestări, pușcărie. ‘Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului’. Eu le-am spus, mi-am făcut datoria ca să știți. Dacă nu vor, treaba lor”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. Ultrașii din Peluza Sud au luat „foc” după anunțul revenirii celor de la FCSB în Ghencea.

Gigi Becali, detalii de la negocierile dintre CSA Steaua și FCSB pentru intrarea în Ghencea: „Am făcut cum au vrut ei”

Reprezentanții celor de la FCSB și CSA Steaua au purtat negocieri intense pe parcursul a două zile pentru intrarea clubului din SuperLiga în Ghencea. Gigi Becali a anunțat cerințele „militarilor”, pe care latifundiarul din Pipera le-a respectat în întregime. Totul, pentru ca FCSB să joace în Ghencea partida de foc cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Vor multe garanții. Credeam că sunt de rea credință. Nu sunt de rea credință, suflă și în iaurt (n.r. cei de la CSA Steaua). Ei zic că e grad ridicat de risc, invocă clauza asta. Atunci ce vreți? L-am întrebat pe Vali Argăseală ce vor. ‘Vor milionul’. Bine, mă, dă-le ce vor și gata. Vor clauză 250.000 pentru distrugere. Am rezolvat 250.000 de euro poliță de asigurare.

Mai vor 750.000 de euro, semnează și biletul avalizat. Îl avalizez eu, că biletul trebuie avalizat de o persoană garantată că n-au încredere în FCSB. Semnează FCSB și să-l semnez eu ca persoană fizică pentru că am bani în cont. Avalizez eu cu semnătura mea și garantez că eu am bani în cont. 

ADVERTISEMENT

Validăm toate să dăm drumul odată. Eu am făcut cum au vrut ei. Doar să semneze contractul. Azi sau mâine se semnează contractul. Lucrurile intră la normal. Eu sunt 99,99. Să nu vină la Talpan. A fost Talpan, dar nu l-au luat în seamă:  «Nu semnați că ne fură hoții, ne fură hoții», au fost cuvintele lui Gigi Becali.

„Nu mai pot exista incidente pentru că mie mi-a promis Ciolacu și să-i dea Dumnezeu sănătate, că a venit un bărbat în România, după 10 ani de când nu mai jucăm în Ghencea, să zică de bărbăție.

Nu ne batem joc de bunurile statului și nu ne e frică de 30 de inși! Mi-a promis și așa va fi. Acum a venit șeful Jandarmeriei și mi-a spus că răspunde el de distrugeri, integritate, bătăi. ‘Lasă-i pe mâna mea și să vezi dacă există vreun incident’. Că n-au timp să facă nimic, arestați, dosare, pușcărie direct!”, a încheiat Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,45 este cota pentru „1” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT