Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Atac la Talpan după acordul pentru FCSB – Dinamo în Ghencea: „De nebun face ce face”

Daniel Șendre, noul colaborator al emisiunii FANATIK SUPERLIGA, l-a atacat pe Florin Talpan. Ce spune de derby-ul FCSB - Dinamo din Ghencea
18.07.2023 | 14:05
Atac la Talpan dupa acordul pentru FCSB  Dinamo in Ghencea De nebun face ce face
Daniel Șendre nu înțelege atitutidinea celor de la Peluza Sud cu privire la FCSB - Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Șendre a comentat informația dezvăluită de FANATIK conform căreia FCSB – Dinamo se va disputa pe stadionul Ghencea. De ce consideră că Peluza Sud nu ar trebui să se opună acestui meci.

Daniel Șendre, prefațează „Derby de România” din Ghencea: „Pare să se pună încontinuu gaz pe foc”

Daniel Șendre, fostul purtător de cuvânt al DDB, a vorbit despre tensiunile uriașe dinaintea derby-ului dintre FCSB și Dinamo, care are șanse mari să se joace în Ghencea: „Mi se pare un pic riscantă, că din ce vedem cu toții, pare să se pună încontinuu gaz pe foc. Eu sper să nu ajungem în situația în care lucrurile să escaladeze.

ADVERTISEMENT

Știți foarte bine opoziția cu toată forța din partea celor de la Peluza Sud. Cred că lucrurile trebuiau să se desfășoare un pic mai aproape de normalitate”.

Colonelul de justiție al CSA Steaua nu a scăpat nici el de criticile jurnalistului: „Trebuia mai multă responsabilitate în sfârșit din partea lui Florin Talpan. Eu cred că el chiar de nebun face ceea ce face, ca să iasă în evidență.Nu-l obligă nimeni să vorbească de materialul de haine pe care nu i-l dau superiorii, de xerox-urile pe care și le plătește singur”.

ADVERTISEMENT

Daniel Șendre, mesaj pentru Peluza Sud: „N-ar trebui să aibă o problemă dacă ei sunt ceea ce pretind că sunt, adică adevărata Steaua”

Daniel Șendre nu înțelege opoziția vehementă a ultrașilor Stelei la adresa FCSB-ului„Să sperăm că se vor rezolva lucrurile astăzi. Galeriile au și ele nevoie de timp pentru a pregăti derby-ul, pentru coreografii. Sperăm că se va semna, se va trece în normalitate. Este un stadion plătit din bani publici. Cei de la CSA, de la Peluza Sud, nu cred că ar trebui să aibă o problemă dacă ei sunt ceea ce pretind că sunt: adevărata Steaua. 

N-ar avea de ce să se teamă, chiar dacă lasă FCSB-ul să joace acolo. Ar trebui să lase oamenii să aleagă, la fel cum au ales și până acum, indiferent de ce spun judecători și oricine altcineva. Să își aleagă suporterii adevărata Steaua. Eu așa consider”.

ADVERTISEMENT

Șendre a pus în context și probleme cu stadioanele din SuperLiga: „Voi nu vedeți că suntem în situația în care avem probleme săptămânal cu stadioanele pe care să se joace în SuperLigă. Sunt 2-3 echipe care nu au stadion și se decide unde să joace cu doar câteva zile înainte. 

Nu de aceea ne luptăm practic toți să crească fotbalul ăsta, să aducem din ce în ce mai mulți oameni pe stadion, toate astea vor atrage mai mulți bani, sponsorii vor avea și ei o altă încredere, de a veni înspre fenomen”.

ADVERTISEMENT

FCSB – Dinamo, partidă de mare risc: „Ar fi fost probleme indiferent de adversar”

Daniel Șendre a comentat și cele șapte clauze impuse de Florin Talpan celor de la FCSB„Aceste șicane mi s-au părut absurde! Știți bine că Mihai Stoica a zis că el a plecat pe fentă și cel mai probabil nu se va semna, tocmai din cauza acelor clauze. Eu mă bucur că lucrurile sunt spre rezolvare și să ne concentrăm toți pe fotbal”.

Horia Ivanovici preconizează incidente grave pe Ghencea și consideră că e periculos ca acest meci să se dispute pe această arenă: „Ținând cont că avem trei facțiuni: Peluza Nord, infiltrații care vor fi de la Sud plus galeria lui Dinamo, meciul e de risc maxim! Eu n-aș fi pus totuși primul meci pe Ghencea un FCSB – Dinamo. Sincer mi se pare riscant din toate punctele de vedere. E un butoi cu pulbere oricâte asigurări primim de la Poliție și Jandarmerie”.

Șendre e de părere că a fost pur și simplu o întâmplare ca derby-ul să se joace în etapa a doua: „Așa a fost să fie țintarul și să pice în etapa a doua. Eu cred că ar fi fost probleme indiferent cu cine ar fi jucat FCSB pe Ghencea. Pentru că problema celor de la CSA Steaua este de identitate. Ei cred că în lupta asta pentru identitate o avantajează pe FCSB odată ce intră pe Ghencea. Numele adversarului chiar nu conta. 

Clar că fiind vorba de Dinamo capătă o încărcătură aparte inclusiv pentru Sud și de aceea lucrurile sunt un pic mai serioase. Cred totuși că ar fi fost probleme oricum, indiferent de ce adversar ar fi avut FCSB în casa lor”. 

FANATIK SUPERLIGA apare în fiecare luni, marți și vineri, LIVE pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărit și în premieră pe Facebook și YouTube începând cu ora 17:30.

Daniel Șendre, acid la adresa lui Florin Talpan și CSA Steaua

ADVERTISEMENT