Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali i-a reproșat în direct lui Stoichiță. „M-ai făcut cu Adiță și cu Rapid”

Gigi Becali l-a contrat pe Mihai Stoichiță la Fanatik SuperLiga. Patronul FCSB-ului și a amintit de înfrângerea cu Rapid din play-off-ul trecut.
21.08.2023 | 14:00
Becali ia reprosat in direct lui Stoichita Mai facut cu Adita si cu Rapid
Becali i-a reproșat în direct lui Stoichiță. „M-ai făcut cu Adiță și cu Rapid” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit telefonic în cadrul ultimei ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Latifundiarul din Pipera l-a „înțepat” pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal. Becali și-a amintit de eșecul suferit de FCSB în play-off, cu Rapid, scor 0-1.

Gigi Becali, contre cu Mihai Stoichiță: „La meciul cu Rapid a fost ceva necurat”

Gigi Becali a fost extrem de încântat după victoria cu Poli Iași, scor 2-1. FCSB este lider în SuperLiga, cu 15 puncte, unul mai mult decât rivala Universitatea Craiova. Deși e convins că în acest sezon echipa sa va sparge gheața și va lua titlul după nouă ani de secetă, patronul vicecampioanei nu a trecut nici acum peste eșecul din ediția precedentă.

ADVERTISEMENT

Becali l-a contrat pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, pe care l-a acuzat pentru eșecul din Giulești, scor 0-1, când Horațiu Feșnic a luat mai multe decizii împotriva roș-albaștrilor.

„Centralul” din Cluj nu i-a eliminat pe Răzvan Onea și pe Dragoș Grigore după două faulturi „criminale” la Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno. Becali crede că Feșnic a făcut premeditat acele greșeli, prin prisma relației de prietenie dintre Stoichiță și Adrian Mutu, antrenorul Rapidului de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt miliardar. Ce contează? Contează omenia. N-ai văzut Stoichiţă. A zis să termine cu răutăţile şi cu arbitrajele şi FCSB. Că ţine tot fotbalul. I-a zis şi lui Burleanu să se poartă frumos cu oamenii ca Gigi Becali.

Cred că la meciul cu Rapid a fost ceva necurat. A sunat la CCA ca să îl ajute pe prietenul Adiţă (n.r. Adrian Mutu). Nu ni l-a dat pe Feşnic atunci. Poate i-a zis lui Feşnic să îl ajute pe Adiţă.  Sunt mulţumit de arbitraje. Eu cred că şi Burleanu şi Vassaras s-au implicat.

ADVERTISEMENT

Adică au spus că nu mai merge aşa. Avem şi VAR şi există greşeli. Cred că există implicare. Văd arbitraje corecte, arbitrii merg la VAR.  Cred că există implicaţie mare în arbitraj. Dacă era ceva, era de la început.

Ziua bună se vede de dimineaţa. Intenţia arbitrilor de a fi corecţi se vede. Aşteaptă, merg să vadă la VAR. Dar cu Feşnic s-a întâmplat ceva acolo. Rămâne cu pată toată viaţa lui”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali i-a reproșat în direct lui Stoichiță. „M-ai făcut cu Adiță și cu Rapid”

ADVERTISEMENT