Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 21 august, 10:30. Horia Ivanovici şi invitaţii săi analizează meciurile lui Dinamo, Rapid şi FCSB!

Fanatik SuperLiga revine luni, 21 august. Horia Ivanovici îi are ca invitați pe Robert Niță, Valeriu Răchită, Mihai Stoichiţă şi Sorin Cârțu.
20.08.2023 | 15:05
Fanatik SuperLiga luni 21 august 1030 Horia Ivanovici si invitatii sai analizeaza meciurile lui Dinamo Rapid si FCSB
Fanatik SuperLiga, luni, 21 august, 10:30. Ediție specială de Europa cu Horia Ivanovici și invitații săi de top. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se întoarce în forță la finalul etapei a şasea. HORIA IVANOVICI vă invită „Să facem show” după duelurile extrem de interesante dintre FCSB și Poli Iași sau Rapid – Farul.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 21 august, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, Sorin Cârțu, Robert Niță, Valeriu Răchită şi Mihai Stoichiţă

Horia Ivanovici şi invitaţii săi de top analizează cele mai importante meciuri ale etapei 6-a din SuperLiga. Dinamo a câştigat după un meci cu infarct cu FC Voluntari, în timp ce apele sunt agitate atât la Rapid, cât şi la FCSB.

ADVERTISEMENT

Petrolul Ploieşti a ajuns la trei victorii consecutive după ce a câştigat cu 4-3 meciul cu FC U Craiova. Oltenii îşi schimbă din nou antrenorul după ce Nicolae Dică a fost dat afară.

Un alt subiect fierbinte publicat de FANATIK este dorinţa lui Gigi Becali de a-l numi antrenor pe Marius Şumudică. În emisiunea de luni se va dezbate pe larg şi veţi putea afla alte informaţii exclusive despre această mutare-bombă.

ADVERTISEMENT

Se va discuta și despre partidele din play-off-ul UEFA Europa Conference League, dintre Farul Constanța și HJK Helsinki și Sepsi Sfântu Gheorghe – Bodo Glimt.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească. HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, de la ora 10:30 numai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT