Sport

Becali râde de Dinamo, după transferul lui Rotariu: ”S-au rugat în genunchi de el”

Gigi Becali râde de Dinamo, după ce FCSB l-a transferat pe Dorin Rotariu, liber de contract.
10.10.2023 | 20:50
Becali rade de Dinamo dupa transferul lui Rotariu Sau rugat in genunchi de el
Gigi Becali râde de Dinamo, după transferul lui Dorin Rotariu. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbalistul a ajuns la FCSB după ce s-a despărțit de Lodogorets. În trecut, el a jucat la Dinamo, motiv pentru care venirea lui la FCSB este problematică. Transferul lui la FCSB a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Gigi Becali râde de Dinamo, după ce FCSB l-a luat pe Rotariu: ”Ce probleme să fie cu fanii?”

Gigi Becali a vorbit despre relația pe care o va avea Dorin Rotariu cu fanii de la FCSB, spunând că cei din galerie vor trece peste trecutul lui dinamovist.

ADVERTISEMENT

El mizează pe faptul că acesta a refuzat o ofertă de la Dinamo în această vară, deși cei de acolo au insistat mult timp pentru venirea lui la echipă.

Ce probleme să fie cu fanii? Sunt convins că suporterii noștri o să-l primească foarte bine! Dinamo s-a rugat de el în genunchi, dar nu s-a dus acolo”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Despre interesul arătat de Dinamo pentru Dorin Rotariu a vorbit inclusiv Ovidiu Burcă, care a spus că și-ar dori ca acesta să vină la echipă, deși nu este importantă dorința lui, ci puterea clubului.

Știți foarte bine, avem niște limitări. Varianta Dorin Rotariu a apărut un pic târziu pentru noi. În momentul în care am început să transferăm, avem o limitare de buget.

ADVERTISEMENT

Facem lucrurile destul de devreme. E un jucător interesant, un jucător bun pentru campionatul României.

Nu l-am mai văzut de foarte mult timp, dar sunt convins că a progresat, pentru că a fost în niște medii foarte bune. Nu contează ce mi-aș dori eu ca antrenor, contează ceea ce putem să transferăm. Vom vedea, nu știu”, a spus recent Ovidiu Burcă, atunci când s-a referit la internaționalul român.

ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu, al 20-lea fost dinamovist care ajunge la FCSB în era Becali

De când Gigi Becali a preluat FCSB, în 2003, 20 de jucători au ajuns să îmbrace ambele tricouri. Primul a fost Dorinel Munteanu, urmat de Radu Niculescu, Adrian Pitu, Alexandru Păcurar, George Galamaz, Mihăiță Pleșan, Adeian Cristea, Valentin Lemnaru, Srdjan Luchin, Gabriel Tamaș, George Țucudean, Ciprian Marica, Harlem Gnohere, Valerică Găman, Cristi Bălgrădean, Diogo Salomao, Andrei Marc, Cătălin Straton și Deian Sorescu, urmați acum de Dorin Rotariu.

Ajunsla 28 de ani, Dorin Rotariu, fiul lui Iosif Rotariu, ajungea la Dinamo în 2012, de la Poli Timișoara. În 2017 era vândut în Belgia, la Club Brugge, pe 2.2 milioane de euro. De atunci a mai jucat la Muscron, AZ Alkmaar, Astana, Ludogorets și Atromitos.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru ”peste 2.5 goluri” la meciul FCSB – FC Voluntari, ce se va juca pe 22 octombrie.

ADVERTISEMENT