Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Becali spune cât a plătit să joace în Ghencea. Unde e derby-ul FCSB – Craiova

FCSB a plătit regește și a umplut conturile statului după cele două partide jucate pe Ghencea. Becali a confirmat unde se va juca meciul cu Universitatea Craiova.
11.08.2023 | 13:00
Becali spune cat a platit sa joace in Ghencea Unde e derbyul FCSB  Craiova
Gigi Becali a dezvăluit cât a plătit pentru stadion. sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FCSB s-a bucurat de un succes fantastic de la revenirea în Ghencea. Echipa lui Becali a umplut stadionul până la refuz în ambele meciuri. Patronul echipei a plătit o sumă considerabilă pentru a juca pe noul stadion, fapt ce îi dă liniște pentru accesul în viitor al echipei pe arena modernă.

FCSB aduce bani în conturile statului

“45.000 – 47.000 de euro am plătit pentru Stadion. Nu știu de daune, nu mă bag, avem contract, după alte motive să nu-mi dea stadionul. Acum vezi, altă chestiune, că vezi domne că rugby, că nu știu ce. Păi ce rugby, ba? Imediat trimitem la guvern că vine meciul cu Craiova.

ADVERTISEMENT

Păi ce, nu aveți teren de rugby? Îl jucați pe teren de fotbal? Aceștia nu se învață minte. Ei nu se învață minte. O să-i dea afară pe toți de acolo. Nu știu de ce fac așa, până la urmă o să se aleagă cu dosare penale. Îți vezi de treaba ta, joacă, mă, fotbalul”, a declarat Gigi Becali.

Conflictul dintre FCSB și CSA îi dă bătăi de cap lui Gigi Becali. Echipa armatei continuă să obstrucționeze accesul formației lui Charalambous în Ghencea, însă, fără mare succes. După ce a spart gheața după o lungă perioadă de așteptare, FCSB pregătește partida cu Universitatea Craiova tot pe aceeași arenă.

ADVERTISEMENT

Becali, optimist înainte de duelul cu U Craiova

“Ai teren de rugby, joacă rugby acolo. Jucăm și următorul meci pe Ghencea, 100%. Vine meciul, trimitem la guvern, trimitem la guvern hârtie. Nu înțeleg, au luat pe 2 meciuri aproape 90.000 de euro. Nu sunt bani buni? Întreabă-i pe ei.

Dar nu e vorba de asta, stai puțin. Dar lasă că au luat bani, au bucurat 60.000 de oameni. Au făcut puțină imagine diplomației, pentru România. Cum era să jucăm pe Arc? Cu 6.000 de spectatori. Chiar ne degradăm singuri? E meci european!”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Jucăm și meciul următur, niciun rugby, rugby să se joace pe teren de rugby. Nu facem după noi, facem cerere la guvern. După aia plângeri că sunt 150 de plângeri penale. Nu le-am făcut noi, le-au făcut oamenii!”, a declarat Becali în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK SUPERLIGA.

FCSB a debutat în Ghencea în partida contra celor de la CFR Cluj, încheiată cu scorul de 1-0. Pentru roș-albaștrii, a urmat duelul din Conference League contra celor de la Nordsjaelland, meci disputat pe același stadion. Cu aproape 30.000 de fani în tribune, FCSB a scos o remiză importantă, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede luni, marți și vineri, în direct și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO. Pentru cine nu o prinde LIVE, o poate revedea în aceași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB - Craiova pe Ghencea

ADVERTISEMENT