ADVERTISEMENT
News

BEMP a respins renumărarea voturilor la Sectorul 5 din București. Cristian Popescu Piedone este noul primar

Autor: Flaviu Popa | 04.10.2020 | 16:19
BEMP a respins renumărarea voturilor la Sectorul 5 din București. Cristian Popescu Piedone este noul primar
Cristian Popescu Piedone rămâne noul primar din S5 București

Biroul Electoral al Municipiului București a respins renumărarea voturilor la Sectorul 5, astfel că Piedone rămâne primarul ales.

ADVERTISEMENT

BEM a admis contestațiile depuse la decizia anterioară a BE S5, care acceptase renumărarea voturilor.

Așadar, buletinele de vot nu vor mai fi renumărate și primarul ales rămâne Cristian Popescu Piedone, din partea PPU-SL.

ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone rămâne primar al Sectorului 5 din București

În 30 septembrie, Biroul Electoral de Circumscripţie al Sectorului 5 a admis sesizările PSD Sector 5, PNL Sector 5, Alianţei USR PLUS şi Asociaţiei Pro Rom Europa privind renumărarea buletinelor de vot din secţii, conform Digi 24.

Au depus contestații împotriva deciziei președintele Biroului Electoral al sectorului 5, locţiitorul şi reprezentantul PPU-SL, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a analizei contestaţiilor prin prisma motivelor invocate, a actelor depuse şi în lumina dispoziţiilor legale aplicabile, Biroul electoral al Circumscripţiei Municipiului Bucureşti constată că acestea sunt întemeiate.

Admite contestaţiile şi schimbă în tot hotărârea contestată, în sensul că respinge sesizările formulate ca inadmisibile”, este menționat în hotărârea BEM.

ADVERTISEMENT

Biroul Electoral Central a dat termen de 24 de ore BEMP să soluționeze aceste contestații, lucu care s-a întâmplat.

Potrivit datelor parțiale, la Sectorul 5 Cristian Popescu Piedone  (PPU-SL) se află pe primul loc, cu 28,08%, Daniel Florea (PSD) are 25,64% şi Cristian Băcanu (PNL) 25,24%.

ADVERTISEMENT

„Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!

În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!

ADVERTISEMENT

Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!

V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.

Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!

Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, a fost mesajul lui Piedone din urmă cu câteva zile, atunci când a aflat că a ajuns primar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!