Sport

Benny Adegbuyi, interviu emoționant! Și-a revăzut tatăl după nouă ani: „Fiul meu l-a cunoscut pentru prima dată pe bunic!” Exclusiv

Benny Adegbuyi, cunoscutul luptător de kickboxing român, cu origini în Nigeria, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre revederea cu tatăl său după nouă ani.
04.05.2022 | 22:39
Benny Adegbuyi interviu emotionant Sia revazut tatal dupa noua ani Fiul meu la cunoscut pentru prima data pe bunic Exclusiv
Benny Adegbuyi, cunoscutul luptător de kickboxing român, cu origini în Nigeria, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre revederea cu tatăl său după nouă ani
ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi și tatăl său s-au revăzut după nouă ani, la o petrecere organizată în Irlanda. Cunoscutul luptător de kickboxing nu își poate vedea prea des tatăl, deoarece locuiește în Nigeria, unde este profesor universitar.

Benny Adegbuyi, interviu emoționant după revederea cu tatăl său

Benny Adegbuyi s-a declarat fericit pentru faptul că și-a revăzut tatăl. Totodată, acesta a mărturisit că fiul său, care anul acesta va împlini șapte ani, a avut prima întâlnire cu bunicul său.

ADVERTISEMENT

Faimosul luptător din Glory a mai spus că speră ca tatăl său se mute lângă el, în România, după ce se va pensiona.

Benny Adegbuyi: „Fiul meu l-a cunoscut pentru prima dată pe bunic!”

Benny, cum a fost revederea cu tatăl tău?

– A fost frumos, ca pentru orice fiu care își revede tatăl după nouă ani. Asta mi-am și dorit. El a fost într-o perioadă în Irlanda. Și cu ocazia asta, fiind mai aproape, am reușit să ajungem acolo să-l vedem, pentru că, din păcate, programul meu competițional mă face să nu ajung în Nigeria, chiar dacă îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Uite că am reușit să ne vedem în altă parte. Fiul meu l-a cunoscut pentru prima dată pe bunic, să zic așa. Face șapte ani anul acesta și cu ocazia asta mi-am dorit foarte mult să-l cunoască. Ei vorbesc pe video, pe telefon, dar nu s-au văzut până acum. A fost o petrecere cu specific nigerian.

Benny Adegbuyi: „Sper ca, după pensie, să vină și el încoace!”

Unde locuiește tatăl tău acum?

– El locuiește în Nigeria. Este profesor universitar la Facultatea Politehnică de acolo și mai are trei-patru ani până iese la pensie. Actuala lui soție e asistentă în Irlanda.

ADVERTISEMENT

Sper ca, după pensie, să vină și el încoace și, în felul acesta, să fim mai aproape.

Am văzut că ai îmbrăcat și un port tradițional.

– Tatăl meu face parte din tribul Yoruba. Sunt câteva triburi mai mari în Nigeria. E un fel de port de-al lor național. Mi l-a făcut pe măsură. La petreceri, ei se îmbracă mai tradițional, în straie populare. E la fel ca ia de la noi. A fost interesant și plăcut. Nu mă dezic de originile tatălui.

Benny Adegbuyi: „E posibil ca următoarea luptă să fie în vara aceasta!”

Când vei avea următorul meci în Glory?

– E posibil ca următoarea luptă să fie în vara aceasta, iunie-iulie. Aștept o nouă provocare, dar nu pot să vă zic nimic sigur. Sunt negocieri. Eu îmi doresc să mă lupt cu Plazibat, Ben Saddik, Gökhan Saki, Overeem, dar ține de matchmakeri și de promotori să aleagă ce meci ar face sens mai mult pentru public.

ADVERTISEMENT
  • 37 de ani are Benny Adegbuyi