Sport

Benny Adegbuyi, reacție fermă după ce i s-a schimbat adversarul cu două săptămâni înainte de meci: „Nu o să scape de mine!”. Exclusiv

Benny Adegbuyi a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce Glory a decis să-i schimbe adversarul pentru gala de pe data de 23 octombrie.
08.10.2021 | 18:14
Benny Adegbuyi reactie ferma dupa ce i sa schimbat adversarul cu doua saptamani inainte de meci Nu o sa scape de mine Exclusiv
Benny Adegbuyi, reacție fermă după ce Glory i-a schimbat adversarul cu două săptămâni înainte de meci: „Nu o să scape de mine!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Pe 23 octombrie, în gala „Glory 79: Collision 3”, Benny Adegbuyi ar fi trebuit să se lupte cu marele rival Ben Saddik. Însă, organizatorii au decis ca Ben Saddik să-l înfrunte pe Rico Verhoeven, după ce adversarul său, Alistair Overeem, s-a accidentat.

Astfel că, aproape sigur, noul adversar al lui Benny Adegbuyi (36 de ani) va fi croatul Antonio Plazibat (27 de ani). Gala de pe 23 octombrie va avea loc la Arnhem (Olanda).

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi, reacție fermă după ce Glory i-a schimbat adversarul cu două săptămâni înainte de meci

Benny Adegbuyi s-a declarat ușor dezamăgit de faptul că nu va mai lupta împotriva lui Ben Saddik, deoarece își dorea o revanșă în fața luptătorului marocan, după înfrângerea din 2018.

Cât despre Antonio Plazibat, noul său adversar, Benny Adegbuyi spune că este un kickboxer bun, chiar dacă nu are un nume la fel de sonor ca cel al lui Ben Saddik.

ADVERTISEMENT

„De încurcat, nu mă încurcă. Singurul lucru pe care mi l-aș fi dorit ar fi fost să rămân cu Ben Saddik, pentru că am o revanșă de luat. E un meci pe care mi-l doresc, dar nu o să scape de mine. Cât timp o să fiu în Glory, mereu o să-mi doresc o revanșă cu el. Vreau să-i arăt că sunt mai bun decât el.

Cât despre luptă, am înțeles cumva decizia Glory de a schimba anumite meciuri pentru a salva main event-ul. Astăzi, ar trebui să fie anunțată schimbarea cu Antonio Plazibat.”

ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi: „E puțin din scurt!”

„E puțin din scurt, într-adevăr. E un game plan diferit, cum zic americanii. Avem o altă strategie pentru luptătorul acesta. Nu e un luptător de luat în râs, e un luptător puternic. Are numai victorii, în ultima vreme, e în top 10. Vine din spate, deci va trebui să fim foarte serioși și, în astea două săptămâni pe care le mai avem, să facem mici schimbări, să ne adaptăm.

Nu e atât de cunoscut (n.r. ca Ben Saddik), dar nu e slăbuț. Din moment ce e în top 10 Glory, nu prea ai cum să fii slăbuț. A luptat cu cei mai buni. Are niște brațe foarte bune, e croat, e inimos.

ADVERTISEMENT

Evident, după părerea mea și cred că a specialiștilor, Ben Saddik era puțin mai periculos, dar nu e un luptător de luat în râs. Așa că va trebui să fiu foarte atent”, a declarat Benny Adegbuyi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Benny Adegbuyi: „Am văzut că apare Saki în peisaj!”

Totodată, Benny Adegbuyi s-a declarat bucuros pentru faptul că turcul Gokhan Saki a revenit în Glory, după ce, în ultimii ani, a luptat în UFC.

„Am văzut că apare Saki în peisaj, ceea ce e bine pentru categoria grea, pentru că, la anul, vom avea foarte multe lupte bune. Avem variante de Benny – Ben Saddik, Benny – Rico, Benny – Overeem, Benny – Saki. Deci, pentru România, e un lucru bun”, a mai spus Benny Adegbuyi.

În clasamentul Glory, la categoria grea, Benny Adegbuyi se află pe locul 2, în timp ce Antonio Plazibat ocupă locul 6.

Benny Adegbuyi a reușit o performanță remarcabilă, la finalul anului trecut, când  l-a învins pe „colosul” Badr Hari.

ADVERTISEMENT