Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E prima oară când titularii lui Bergodi nu-s contestați”. Dezvăluire din culise

Robert Niță îi recunoaște meritele lui Cristiano Bergodi după Rapid - Farul 3-1. Analiza rapidistului la Fanatik SuperLiga.
24.08.2023 | 00:31
E prima oara cand titularii lui Bergodi nus contestati Dezvaluire din culise
Robert Niță, analiză pertinentă după Rapid - Farul 3-1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a spus lucrurilor pe nume după ce Rapidul a reușit prima victorie din acest sezon pe teren propriu. Care este meritul lui Cristiano Bergodi. Dezvăluiri doar la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, detalii de culise după Rapid – Farul 3-1: „Mă bucur pentru inspirația lui Bergodi”

Robert Niță e de părere că italianul a jucat perfect împotriva lui Hagi: „Mă bucur foarte mult pentru inspirația lui Bergodi. Este prima oară când ajung la stadion, văd foaia de joc și nu sunt contestatari prin tribune. E al patrulea meci în Giulești, dar e prima oară când se întâmplă asta!”.

ADVERTISEMENT

Rapidistul îl felicită pe Bergodi că a avut curajul să îl titularizeze pe Borza și i-a aruncat în luptă și pe Borja Valle sau Emmers: „Cu Sepsi, Botoșani și Petrolul nu câștigase echipa decât două puncte. Acum lumea a venit la stadion și a zis: Da, domne! Asta e echipa! Așteptau să debuteze Borza, să îl vadă pe Borja Valle că se vorbea frumos de el. 

Nu se aștepta nimeni să-l vadă pe Emmers titular, dar toți spuneau că merită și băiatul ăsta o șansă! A jucat bine. Mutu poate l-a marginalizat în anumite momente și l-a scos nemeritat”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță pune lupa pe Moldovan și Ioniță: „Redevine înger” / „Sper să o țină tot așa”

Robert Niță a remarcat și meciul de excepție făcut de portarul Rapidului: „E momentul în care Moldovan redevine înger și mă bucur mult. Să-l țină, că vin meciurile echipei naționale! Dar e un meci pe care îl poți începe de la 0-1 în minutul 16, dacă Moldovan nu are dubla intervenție. De-aia e pus acolo și uite că face diferența”.

Fostul atacant a vorbit și despre prestația lui Alex Ioniță: „Vreau să mai spun ceva. În momentul în care Ioniță apare la marginea terenului, deja se aud câteva voci pe la tribuna 1 și VIP: ‘Aoleu, intră ăsta și strică jocul!’.

ADVERTISEMENT

Eh, uite că intră și Ioniță, profită de șansă și sper de data asta să aibă continuitate. Marchează, închide jocul și face 3-1. Și-a făcut treaba și bravo lui! Sper să o țină așa.

Alex Ioniță, susținere necondiționată din partea galeriei: „Nici nu face primii pași pe gazon!”

Să spunem lucrurilor pe nume, chiar dacă suntem rapidiști sau nu. E un meci pe care echipa îl câștigă, un meci în care fructifică din multe ocazii create, ceea ce nu s-a întâmplat cu Petrolul”.

ADVERTISEMENT

Niță știe cât de importantă e susținerea fanilor pentru atacant: „După trei meciuri acasă fără victorie, nu poți să știi cum reacționează publicul. Galeria susținea oricum echipa. Dar restul publicului? Uite, Ioniță. Nici nu face primii pași pe gazon și toată galeria îi scandează numele! Un imbold, încredere: ‘Bă, ești al nostru! Ești copilul Giuleștiului, suntem cu tine!’”. 

FANATIK SUPERLIGA se vede de 3 ori pe săptămână: luni, marți și vineri, pe homepage-ul FANATIK.RO. Microbiștii pot urmări emisiunea în premieră, pe canalele de Facebook și YouTube, de la ora 17:30

Robert Niță, analiză după Rapid - Farul 3-1

ADVERTISEMENT