Sport

Bernadette Szocs a intrat în ring cu Lăcrămioara Perijoc! Imagini cu cele mai în formă sportive din România

Bernadette Szocs a făcut senzație după ce a intrat în ring alături de Lăcrămioara Perijoc. Cele două steliste sunt două dintre cele mai bune sportive din țară.
31.08.2023 | 13:50
Stelistele Bernadette Szocs și Lăcrămioara Perijoc au șanse reale la o medalie la Jocurile Olimpice
ADVERTISEMENT

Bernadette Szocs e una dintre cele mai frumoase sportive din România. Campioana la tenis de masă și-a ieșit din zona de confort și a urcat în ring alături de colega de la clubul Steaua.

Bernadette Szocs, senzație pe parchet alături de Lăcrămioara Perijoc

Cele două sportive legitimate la CSA Steaua București au acceptat promovarea de a face schimb de experiență pentru o zi. Bernadette Szocs și Lăcrămioara Perijoc sunt două dintre cele mai în formă și mai valoroase sportive din România în acest moment.

ADVERTISEMENT

Astfel, frumoasa blondă a renunțat la paleta de tenis pentru mănușile de box, în timp ce Lăcrămioara Perijoc și-a arătat calitățile pe masa de pingpong. Boxierița va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor.

„M-am simțit super bine, am fost puțin agitată, e pentru prima oară când am făcut asta”, a spus Bernadette Szocs, campioana europeană și mondială, proaspăt întoarsă de la Jocurile Europene de la Cracovia cu două medalii de aur și una de bronz.

ADVERTISEMENT

Lăcrămioara Perijoc a felicitat-o pe Szocs pentru prestația din ring: „Bernie s-a descurcat foarte bine, când i-am pus mănușile și am pus-o la sac, ea voia să boxeze direct cu mine, mi-a plăcut mult”.

Bernadette Szocs și Lăcrămioara Perijoc visează la medalii la Jocurile Olimpice: „Îmi doresc ceea ce îmi lipsește, o medalie olimpică”

Apoi a venit rândul Lăcrămioarei Perijoc să o aibă ca profesoară pe colega de la Steaua: „A fost extraordinar, m-am simțit minunat. Bernie e o drăguță, a încercat să mă învețe diferite trucuri, că eu sunt mai grăbită, ca în box să îi dau în cap. Ea mi-a spus >”. Perijoc a dezvăluit că nu e deloc străină de acest sport: „În școala generală și la liceu am practicat 8 ani tenis de masă, la nivel județean”.

ADVERTISEMENT

Componenta lotului național de box al României are un vis strălucitor: „Îmi doresc ceea ce îmi lipsește: o medalie olimpică. Am medalie europeană, mondială și cea olimpică cred că va fi prima pentru România”.

Bernadette Szocs se află la cel mai bun sezon din carieră și a ajuns pe locul 12 în clasamentul mondial, însă mai are de tras pentru că nu s-a calificat încă la Jocurile Olimpice de la Paris: „A treia oară sper să fie cu noroc. Îmi doresc din toată inima să cuceresc medalia olimpică, sunt pregătită, nu va fi ușor dar sunt pregătită pentru această luptă”.

ADVERTISEMENT

Sacrificii imense pentru marea performanță: „Nu regret nimic”

La ultimele două ediții a concurat la toate cele trei probe, simplu, dublu mixt și cu echipa și a recunoscut că a făcut sacrificii mari de-a lungul carierei: „Am renunțat la tot pentru tenis de masă!. 

Am renunțat la copilărie, la părinți, am plecat de la 10 ani de lângă ei, la Centrul Olimpic, să fac performanță, dar nu regret nimic, tenisul de masă este totul pentru mine”, a mai spus ea.

Iar sexy-jucătoarea de tenis de masă nu vrea să se oprească aici și visează să ajungă cea mai bună din lume: „Visul meu este să ajung în primele 3 locuri și nimic nu mă poate opri”. Szocs luptă din nou pentru medalii și pentru calificarea la Jocurile Olimpice la Campionatul European pe Echipe de la Malmo (Suedia, 10-17 septembrie).

„Pentru mine, acum, Parisul se vede foarte frumos”

Lăcrămioara Perijoc a dezvăluit ce înseamnă pentru ea calificarea la JO Paris 2024 și care sunt obiectivele ei: „Pentru mine, acum, Parisul se vede foarte frumos. Am o liniște sufletească … sunt calificată. În schimb, am o altfel de presiune pe care o simt. Nu îți dorești să ajungi la JO și să fii doar prezent, vrei și o medalie cât mai strălucitoare.

Și dacă până la calificări am avut parte de o muncă extraordinară, foarte multe situații prin care am trecut, sunt sigură că în acest an până la JO vor fi și mai multe și munca va fi și mai grea. Această calificare pentru mine a meritat toate sacrificiile și toată munca grea pe care am depus-o în tot parcursul acesta de sportiv”.

ADVERTISEMENT