Sport

Bernd Storck, îngrijorat înainte de Sepsi – Poli Iași: ”Este mai dificil pentru toată lumea”

Sepsi - Poli Iași este prima partidă a SuperLigii din 2024, iar Bernd Storck se teme de faptul ca jucătorii săi nu au ajuns la forma optimă.
18.01.2024 | 18:16
Bernd Storck ingrijorat inainte de Sepsi  Poli Iasi Este mai dificil pentru toata lumea
Sepsi - Poli Iași este prima partidă a SuperLigii din 2024, iar Bernd Storck se teme de faptul ca jucătorii săi nu au ajuns la forma optimă. Sursă foto: Bogdan BALAS/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Întâlnirea de Sfântu Gheorghe deschide etapa a 22-a, fiind programată vineri, 19 ianuarie, de la ora 17:00. Gazdele, care se află pe locul 5 în clasament înainte de reluarea campionatului, au ca obiectiv intrarea în play-off.

Bernd Storck are doi absenți pentru meciul Sepsi – Poli Iași

În conferința de presă premergătoare jocului Sepsi – Poli Iași, antrenorul Bernd Storck a mărturisit că doi dintre jucătorii săi sunt indisponibili pentru primul meci din acest an din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani tuturor suporterilor Sepsi OSK! Mă bucur că am revenit, vineri este primul meci oficial din noul an. Pregătirea a decurs bine în cantonamentul din Turcia. Toți jucătorii, cu excepția a doi, sunt pregătiți pentru meci. Ninaj nu este disponibil din cauza cartonașelor galbene, iar Alimi se confruntă cu o accidentare la genunchi.

În afară de cei doi, toată lumea este aptă, jucătorii sunt într-o formă bună, lucru care s-a văzut și în timpul cantonamentului, dar vom afla vineri, după 90 de minute. Rezultatul ne va da răspunsul, dar sperăm să continuăm de unde am lăsat la sfârșitul anului trecut.

ADVERTISEMENT

În general, în primele meciuri ale anului, cele două echipe nu se cunosc prea bine, dar cred că trebuie să jucăm la același nivel ca la finalul anului trecut. După o pauză este mai dificil pentru toată lumea, dar vom face tot posibilul pentru a obține un rezultat cât mai bun”, a declarat Storck.

Obiectivul covăsnenilor este intrarea în play-off

Tehnicianul german a admis că obiectivul din acest sezon este calificarea în play-off și le-a cerut suporterilor să vină cât mai mulți la stadion: ”Obiectivul pe termen lung este să ajungem în play-off, iar pentru asta avem nevoie de un start bun de an, iar primele meciuri vor fi cruciale.

ADVERTISEMENT

Sperăm ca suporterii să ne susține așa cum au făcut-o și până acum, suntem foarte fericiți că îi avem în spatele nostru, ca al 12-lea jucător. Echipa va face tot posibilul ca mâine seara să putem sărbători împreună”.

Sepsi a pus în vânzare bilete pentru partida cu Poli Iași. Prețul tichetelor este de 20, 40 și 60 de lei, iar cele mai scumpe sunt în zona VIP, acestea costând 100 de lei. Minorii sub 12 ani beneficiază de 50% reducere la achiziționarea biletelor, cu excepția locurilor din sectorul VIP.

ADVERTISEMENT

Formația patronată de Laszlo Dioszegi a efectuat un cantonament de 10 zile în Antalya și a jucat două meciuri amicale. Covăsnenii au învins 2-1 formația germană FC Magdeburg şi au încheiat la egalitate, scor 0-0, cu ungurii de la Ujpest FC.

ADVERTISEMENT