Sport

Bernd Storck, mulțumit după Oțelul – Sepsi 2-3: „Știm ce avem de făcut!”

Bernd Storck a fost mulțumit după victoria obținută de Sepsi în duelul din deplasare cu Oțelul Galați, scor 3-2, felicitându-și jucătorii.
12.12.2023 | 19:35
Bernd Storck multumit dupa Otelul  Sepsi 23 Stim ce avem de facut
Bernd Storck, mulțumit după Oțelul - Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul covăsnenilor și-a felicitat jucătorii pentru că au reușit să obțină o victorie într-o deplasare dificilă, dar își dorește de la elevii săi să fie mult mai atenți la faza de apărare, pentru a nu mai avea emoții pe finalul confruntărilor.

Bernd Storck, mulțumit după Oțelul – Sepsi

Bernd Storck a fost mulțumit după victoria obținută de Sepsi în confruntarea din deplasare cu Oțelul Galați„Știu ce avem de făcut, nu e ușor să rămâi concentrat întotdeauna 90 de minute.

ADVERTISEMENT

În general, sunt foarte mulțumit de cum am jucat. Pe contraatac am pierdut mingea, iar în această atmosferă, cu suporterii alături de gazde nu a fost ușor.

Am avut noroc și în finalul meciului, dar până la urmă e un rezultat meritat. Trebuie să ne pregătim pentru următorul meci, să jucăm mai bine și luăm cele trei puncte”.

ADVERTISEMENT

„Important e să nu-ți pierzi mintea!”

„Important e să nu-ți pierzi mintea, să nu faci greșeli, terenul a fost rapid, când am avut ocazia să atacăm, am făcut-o foarte bine. Matei a ajutat echipa, am marcat goluri frumoase.

Trebuie să ne gândim la următorul meci, duminică avem un meci seara târziu. Trebuie să recuperăm jucătorii care au probleme și să ne concentrăm pe următoarele meciuri”, a continuat Bernd Storck.

ADVERTISEMENT

Suntem bucuroși de victorie, acum lucrurile s-au așezat mai bine la echipă. Trebuie să continuăm la fel și să câștigăm următorul meci, chiar dacă va dificil”, a mai spus antrenorul lui Sepsi.

„Mă bucur pentru că am marcat și pentru că mi-am ajutat echipa. A fost ziua lui tata săptămâna trecută și am vrut să-i dedic un gol, dar nu am reușit atunci. Așa că i-l dedic astăzi!

ADVERTISEMENT

Se simte schimbarea, antrenamentele sunt mai dure, atmosfera este una foarte bună la club. Mister a venit de puțin timp la echipă, dar ne simțim cu toții bine”, a spus Cosmin Matei, mijlocașul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT