Sport

Oțelul – Sepsi 2-3, în etapa 19 din SuperLiga. Show total la Galați în ultimul meci al rundei

Victorie spectaculoasă a lui Sepsi în ultimul meci al rundei. Covăsnenii s-au impus cu 3-2 pe terenul Oțelului din Galați.
12.12.2023 | 18:57
Otelul  Sepsi 23 in etapa 19 din SuperLiga Show total la Galati in ultimul meci al rundei
Oțelul - Sepsi 2-3, în etapa 19 din SuperLiga. Show total la Galați în ultimul meci al rundei. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
12-12-2023
15:02

Oțelul - Sepsi 2-3 (Frederic 40, Cîrjan 82 / C. Matei 4, Ștefănescu 65, Ciobotariu 76)

Vezi video cele mai importante faze aici.

FINAL – Sepsi câștigă cu 3-2 și urcă pe locul 9, cu 26 de puncte, la două lungimi de play-off. În schimb, Oțelul a coborât pe 11, cu 23 de puncte.

Min. 90+2 – Ocazie monumenală a Oțelului în prelungiri! Gazdele șutează din câțiva metri de trei ori, dar nu reușesc să bage mingea în poartă. Cea mai mare șansă i-a aparținut lui Ariel Lopes.

Min. 82 – GOOOL Oțelul!!! Cîrjan face 2-3 după o minge pierdută de Păun la mijlocul terenului.

Min. 76 – GOOOL Sepsi!!! Ciobotariu înscrie și el cu o lovitură puternică de cap.

Min. 65 – GOOOL Sepsi!!! Ștefănescu face 2-1 după o acțiune de toată frumusețea!

Min. 64 – Ratare mare pentru Sepsi! Yabre, aproape de autogol, este salvat de reflexul lui Dur-Bozoancă.

Min. 40 – GOOOL Oțelul!!! Frederic egalează după ce mingea care lovise bara a ajuns la el cu șansă.

Min. 15 – Ratare mare de 2-0 a lui Ștefănescu, care e blocat in extremis de Dur-Bozoancă.

Min. 4 – GOOOL Sepsi!!! Matei înscrie din pasa lui Ștefănescu.

Min. 1 – A început meciul!

12-12-2023
14:26

Echipele de start din Oțelul - Sepsi

Au fost anunțate echipele de start pentru ultimul meci al rundei Oțelul – Sepsi, care va începe la ora 17:00:

  • Oțelul: Dur-Bozoancă – Adăscăliței, Yabre, Lovric, Gomes da Silva – Cisotti(c), Zivulic, Teles – Frederic, Pop, Bodișteanu; Rezerve: Stoian, Cîrjan, Fatai, Ghiocel, Jardan, Latouchent, Lopez, Neagu, Rus; Antrenor: Dorinel Munteanu
  • Sepsi: Niczuly(c) – Kecskes, Ninaj, Ciobotariu – Oteliță, Alimi, Rodriguez, Varga – Ștefănescu, Safranko, Matei; Rezerve: Moldovan, Bălașa, Damașcan, Gheorghe, Kallaku, Oroian, Păun, Rondon, Ștefan; Antrenor: Bernd Storck

Meciul Oțelul – Sepsi are loc marți, 12 decembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Acesta este jocul care închide această rundă, un lucru care se întâmplă foarte rar, ca o etapă de primă divizie să înceapă vineri și să se încheie marți. Oțelul vine după marea victorie de la București, cu FCSB, Sepsi a învins acasă pe Dinamo, cu noul antrenor, germanul Bernd Storck.

Unde se joacă meciul Oțelul – Sepsi

Întâlnirea Oțelul – Sepsi se dispută marți, 12 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul echipei de la malul Dunării, în etapa a 19-a din SuperLiga. Ultimul joc pe teren propriu al Oțelului a avut loc în condiții speciale și nu stârnește amintiri plăcute gălățenilor. S-a jucat pe zăpadă, Universitatea Craiova reușind să se impună aici, un lucru rar la partidele de acasă ale echipei lui Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

În general media de spectatori la meciurile de acasă ale gălățenilor este cam de 4000 de spectatori la meciurile cu echipele de top, când dacă vorbim de FCSB sau Dinamo, au fost și situații cînd tribunele au fost pline. La meciurile cu echipele obișnuite media este cam de 3000 de spectatori.

Cine transmite la TV partida Oțelul – Sepsi

Partida Oțelul – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă marți, 12 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul echipei de la malul Dunării, în etapa a 19-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Galați marți, 12 decembrie, va fi o vreme variabilă, cu câteva ore de soare pe cer în cursul dimineții, după care cerul se va acoperi și va rămâne așa până la final, însă nici nu va ploua, nici nu va ninge. Maxima zilei va urca doar până la patru grade la amiază, în jur de trei urmând a fi la ora meciului. Arbitrul partidei este Marian Barbu din Brașov.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Oțelul – Sepsi

Dorinel Munteanu îl are accidentat pe mijlocașul defensiv Panait de mai multă vreme, dar în rest poate alcătui o formulă de start cât mai aproape de cea standard. Oțelul are mare nevoie de victorie, la fel ca și covăsnenii, pentru că ambele echipe nu și-au luat gândul de la play-off.

ADVERTISEMENT

Sepsi vine și ea după puncte la Galați, cu un lot care îi permite antrenorului Bernd Storck să abordeze partida așa cum crede că este mai bine pentru a încerca obținerea celor trei puncte, știut fiind că la Galați acest lucru este foarte greu de realizat, doar FCSB și Universitatea Craiova făcând acest lucru.

Cote la pariuri la jocul Oțelul – Sepsi

Pentru casele de pariuri acesta este un meci greu de stabilit cotele, pentru că este considerat extrem de echilibrat. Ambele echipe au primit pentru victorie cota de 2,80, ceea ce înseamnă că automat și celelalte opțiuni, șansă dublă sau gol marcat, sunt identice. Șansă dublă are valoarea 1,45 iar gol marcat 1,40.

ADVERTISEMENT

Cum Oțelul a cam peregrinat ani buni prin diviziile inferioare iar Sepsi este totuși un nume destul de nou în prima divizie nu e de mirare faptul că între ele nu există la istoric decât remiza de 1-1 din tur, de la Sf. Gheorghe, cu golul lui Pop din minutul 5 pentru oaspeți și egalarea târzie, în minutul 85 a lui Safranko.

ADVERTISEMENT