Life

Betty, prima reacție după ce Florin Salam a fost săltat de mascați: ”A făcut lucrul ăsta pentru mine și pentru fratele meu”

Betty, fata lui Florin Salam, își face apariția într-o emisiune înregistrată, la câteva ore după ce tatăl ei a fost audiat de polițiști într-un nou dosar.
22.02.2023 | 16:11
Betty prima reactie dupa ce Florin Salam a fost saltat de mascati A facut lucrul asta pentru mine si pentru fratele meu
Betty a vorbit despre tatăl ei, Florin Salam, pe YouTube. Foto: YouTube/ Facebook
ADVERTISEMENT

Betty, fata lui Florin Salam, apare într-o emisiune online, la câteva ore după ce tatăl ei a fost săltat de mascați, ca martor, într-un dosar de proxenetism.

Betty, prima apariție după Florin Salam a fost audiat de polițiști

Cântăreața a fost invitată de Alexandra Ungureanu în show-ul fostei câștigătoare „Bravo, ai stil Celebrities 1”, cel realizat pe canalul de YouTube theXclusive.

ADVERTISEMENT

În mod evident, emisiunea de dueturi a fost înregistrată înainte ca noul scandal să se abată asupra celebrului manelist. Interesant este că Betty vorbește în cadrul interviului despre familia ei, punându-și tatăl pe un piedestal.

„Nu mi-a lipsit niciodată nimic. De multe ori, familia e familie și nu te mai interesează bani sau alte lucruri. Vrei pur și simplu să-l vezi pe taică-tău”, spune Betty Salam în teaser-ul emisiunii Alexandrei Ungureanu.

ADVERTISEMENT

„Sunt conștientă că a făcut lucrul ăsta pentru mine și pentru fratele meu”

Aceasta vorbește și despre sacrificiile pe care lăutarul le-a făcut pentru ea și fratele ei, cel mai probabil referindu-se la orele și zilele întregi petrecute departe de casă, cântând ca să strângă bani pentru familie.

„Sunt conștientă că a făcut lucrul ăsta pentru mine și pentru fratele meu, pentru noi, pentru familia noastră. Din asta am învățat și eu ceva. Matias (n.r.: fiul ei) trebuie să știe că sunt o mamă bună și că fac asta pentru el”, a mai spus Betty Vișănescu.

ADVERTISEMENT

Reamintim faptul că Florin Salam a ajuns în fața polițiștilor astăzi, ca martor într-un dosar de proxenetism și camătă. În speța cu pricina, au fost realizate mai multe percheziții în Capitală, dar și județele Vâlcea și Ilfov la persoane bănuite că s-ar ocupa cu prostituția și cămătăria.

Salam, posibil client al unei prostituate din dosar

Mai multe persoane au fost aduse la audieri, la secția 24 de Poliție. Mai precis, s-au dispus 39 de mandate de aducere, printre cei implicați, ca presupus client al unei prostituate, fiind și Salam.

ADVERTISEMENT

„În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, a transmis Poliția Capitalei.

Cercetările din acest dosar vor fi supravegheate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 din București.

FANATIK a încercat să ia legătura pe parcursul întregii zile atât cu Roxana Dobre, nevasta manelistului, cât și cu Betty Salam, însă amândouă și-au închis telefoanele brusc, imediat după ce a apărut informația care a făcut înconjurul țării.

Salam a făcut, în schimb, câteva declarații, pentru publicația Spynews, în care le-a spus reporterilor care îl urmăreau că vrea să doarmă, cerând să nu mai fie deranjat.

„Ce-aveți, băi? Sunteți nebuni și interpretați greșit. Da de ce faci așa la nas, ai făcut vreo prostie? Hai! Vedeți-vă de treburi, veniți la mine, deranjați omul din somn. M-ați trezit ca nebunii. Lăsați-mă să dorm, că mi-e somn”, a fost reacția lui Florin Salam.

 

ADVERTISEMENT