Life

Bianca Adam, întoarsă de la America Express, afectată de burnout: „Voiam să trăiesc periculos. Aici greșesc”

Bianca Adam a vorbit despre trecerea de la Tequila la persoana pe care oamenii au descoperit-o mai bine odată cu show-ul fenomen America Express.
09.02.2023 | 15:00
Bianca Adam intoarsa de la America Express afectata de burnout Voiam sa traiesc periculos Aici gresesc
Bianca Adam, vloggeriță și concurentă la America Express. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Adam a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, care este motivul pentru care a renunțat la pseudonimul cu care s-a făcut, de fapt, cunoscută publicului: Tequila!

Bianca Adam de la America Express, afectată de burnout

Concurenta de la America Express (25) susține că odată cu trecerea anilor a învățat foarte multe lucruri despre ea și că acum este mai matură. Vedeta ne-a zis care sunt lucrurile pe care și le reproșează și ce ar vrea să facă mai mult și nu a apucat până acum.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Bianca Adam a recunoscut că a avut episoade de burnout, de ce a renunțat la numele de scenă pe care îl avea – Tequila – si motivele pentru care a scăpat de teribilismul care a făcut-o, oarecum, celebră.

„Am renunțat la teribilism”

Unde a dispărut Tequila?

– M-am maturizat, am crescut și eu puțin și mi-am dat seama că nu trebuie să atragem cu lucruri negative (n.r.: se referă la faptul că avea un nume de ”scenă” o băutură alcoolică), putem atrage și cu lucruri constructive. Mintea de la 14 ani era alta.

ADVERTISEMENT

În ce fel crezi că te-ai maturizat?

– Pe de o parte am renunțat la teribilism. Eu am devenit cunoscută când eram adolescentă, practic eu am crescut pe internet, e ceva normal să vreau să cuceresc lumea. Voiam să descopăr tot felul de lucruri, să trăiesc periculos, cum era și vorba mea înainte. Odată cu maturizarea mi-am dat seama că e mai important să îți șlefuiești personalitatea, să te descoperi, să înveți să faci introspecție, să înveți tipologii de oameni, să explici oamenilor de ce e bine să ierte, lucruri care ung sufletul. Cam astea ar fi mesajele mele de acum încolo, pe asta vreau să mă axez.

Ce înseamnă pentru tine acum să ai reușite în viață?

– În primul rând, notorietatea mea a fost adusă și de părțile bune și de părțile rele. Ele formează autenticitatea mea și doar fiind autentic vei reuși în viață. Depinde, acum, ce înțeleg oamenii prin reușită. Eu înțeleg reușită să fii fericit, pentru că până la urmă, aia e reușita.

ADVERTISEMENT

Ce te face să te simți mândră?

– Sunt foarte mândră că, în continuare, până în momentul de față, și Doamne ajută să fie și de aici încolo, primesc mesaje de la oameni care îmi spun că le-am schimbat o perspectivă, că le-am schimbat ceva în mintea lor, că i-am făcut un pic mai fericiți sau că, pur și simplu, s-au vindecat într-un fel datorită a ceva ce am creat, făcut, spus.

„De cele mai multe ori ajung la burnout fără să îmi dau seama”

Înainte să fii cunoscută, erai o fată oarecare din Craiova. După ce ai devenit vizibilă, s-au purtat craiovenii altfel cu tine?

ADVERTISEMENT

– La început am crezut că o să fie puțin distanți, pentru că s-a schimbat o tipologie în mintea lor, dar nu, craiovenii se bucură foarte tare când cineva reușește în viață. Luăm la rând Selly, Alex Velea și câți alții n-au apărut din Craiova. Oamenii se poartă frumos cu mine, mă susțin la orice pas. Recunosc, la început credeam că mă vor privi ciudat.

Ce proiecte ai după ce te-ai întors de la America Express? Ți-ai dori să faci ceva special, să călătorești undeva?

– Trebuie, cumva, să mă temperez puțin și să mă gândesc și la timpul meu personal. Aici greșesc. De cele mai multe ori ajung la burnout (n.r.: stres cronic provocat de munca în exces) fără să îmi dau seama. Pe plan profesional, îmi doresc să dau drumul podcastului pe care îl așteaptă toată lumea. Podcastul se va numi „Free therapy”, cu informații de caee sufletul uman are nevoie. Vreau să fac această terapie gratuită pe internet.

ADVERTISEMENT