Sporturi

Bianca Andreescu s-a retras de la Indian Wells: ”Încă nu sunt 100%”

07.03.2020 | 22:34
Bianca Andreescu sa retras de la Indian Wells Inca nu sunt 100
Bianca Andreescu s-a retras de la Indian Wells, ea nefiind refăcută după accidentarea suferită la finalul anului trecut
ADVERTISEMENT

Jucătoarea canadiană cu origini române Bianca Andreescu s-a retras de la Indian Wells, ea nefiind refăcută după accidentarea suferită la finalul anului trecut.

Bianca Andreescu s-a retras de la Indian Wells

”Am trecut printr-o accidentare pe care am suferit-o anul trecut la Turneul Campioanelor. A urmat un drum lung și așteptam cu nerăbdare să revin pe teren și să-mi apăr titlul la Indian Wells. Din păcate încă nu sunt 100%”, este mesajul prin care Bianca Andreescu și-a anunțat retragerea de la Indian Wells.

ADVERTISEMENT

Aflată pe locul 4 în clasamentul WTA, Bianca Andreescu nu a jucat niciun meci în acest an, ea accidentându-se în a doua partidă din faza grupelor de la Turneul Campioanelor de anul trecut, competiție pe care a și abandonat-o.

Andreescu a avut un 2019 de vis

Rând pe rând, în acest an, campioana de anul trecut de la US Open, a renunțat la turneul de la Auckland, apoi la Australian Open, iar recent la cele două turnee din Golf, de la Dubai și Doha.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu a intrat în primele 100 jucătoare din circuitul WTA la sfârșitul lunii ianuarie a anului 2019, iar performanțele realizate la debutul în sezon au fost continuate pe tot parcursul anului.

Și Halep s-a retras de la Indian Wells

Sportiva cu origini în România a reușit să câștige două turnee din categoria Masters, Indian Wells și Rogers Cup, iar la începutul lunii septembrie a cucerit, la doar 19 ani,  primul Grand Slam din carieră, la US Open.

ADVERTISEMENT

De la Indian Wells s-a retras și Simona Halep, care a anunțat că accidentarea sufeită la picior în timpul turneului de la Dubai nu este refăcută și îi creează în continuare probleme.

Halep ar putea reveni la Miami

WTA notează pierderile grele pe care turneul Premier Mandatory le-a suferit în ultimele zile, întrucât pe lângă Simona Halep s-au retras și alte două mari campioane: Angelique Kerber și Victoria Azarenka.

ADVERTISEMENT

Dacă se va recupera la timp, Halep ar trebuie să revină pe teren la al doilea turneu Premier Mandatory din martie, c el de la Miami, acolo unde în anul trecut a avut un parcurs bun. După Miami, Simona Halep va juca pentru prima oară în carieră la Charleston, turneu la care și-a anunțat prezența încă din septembrie 2019.

ADVERTISEMENT