Life

Bianca Comănici, anunț neașteptat. Viața i s-a schimbat radical peste noapte

29.11.2020 | 13:31
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a făcut un anunț total neașteptat pentru fanii ei. Fosta concurentă de la „Puterea dradostei” s-a angajat la Kanal D. Noua colaborare a fost anunțată pe Facebook. Ulterior, ea a vorbit despre acest nou job pe canalul oficial de YouTube. 

Câștigătoarea primelor două sezoane ale emisiunii matrimoniale s-a arătat foarte entuziasmată de noul proiect și a menționat că nu poate să dezvăluie prea multe detalii la momentul de față.

ADVERTISEMENT

Acesta a recunoscut că știa de mai bine de o lună de o posibilă nouă colaborare cu televiziunea respectivă și a precizat că le-a dat anumite semnale fanilor, dorindu-și ca aceștia să-i țină pumnii.

Anunț surprinzător pentru fanii Biancăi Comănici. Acesta revine la Kanal D

„Eu știam de acest proiect de acum o lună, dar nu am putut să spun. Voiam să știți că vă urma ceva, v-am rugat la un moment dat să vă rugați pentru mine pentru că aveam nevoie de succes și l-am avut. Cu siguranță au contat și rugăciunile voastre. A trebuit să trec de un interviu și nu a fost un interviu foarte ușor, însă vă mulțumesc vouă și lui Dumnezeu și mamei mele.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu pot să spun foarte multe. Aș vrea să vă spun mai mult de atât, sunt foarte entuziasmată. Cristi m-a sunat pentru că nici el nu știa despre ce este vorba, singura persoană care a știut a fost mama. Nu pot să spun multe pentru că este confidențial, dar mi se face pielea de găină când mă gândesc.

O să vedeți la momentul oportun și cu siguranță toți Bibișorii o să fie extrem de mândri. Nu încurajez să nu faceți facultate, abia aștept să încep facultatea, dar mulțumesc pentru această oportunitate. Cu siguranță mi se vor deschide alte porți, voi merge pe alte drumuri importante”, a devăluit Bianca pe canalul oficial de YouTube.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dezvăluit că a sărbătorit semnarea contractului cu o seară înainte, împreună cu o prietenă. Fanii au fost foarte entuziasmați de această veste și au asaltat-o cu întrebări legate de noua emisiune. Acestea nu și-au găsit răspuns, însă, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” insitând că nu poate să le spună nimic mai mult.

La sfârșitul lunii trecute, Comănici ne dezvăluia că o să ia o mică pauză de la evenimente și o să se concentreze pe școala de șoferi, dorindu-și foarte mult să obțină permisul de conducere.

ADVERTISEMENT

Se pare că lucrurile au început să se îndrepte în direcția dorită pentru Bianca. Bruneta a vorbit recent și despre cum merg lucrurile în plan sentimental, în momentul de față. A recunoscut că este singură, dar s-a declarat fericită așa. Ea a menționat că relația cu Livian face parte din trecut și nu se mai gândește la fostul iubit, adăugând și că este sătulă de discuțiile cu privire la el.

ADVERTISEMENT