Life

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a dezvăluit adevărul despre ruptura dintre Andreea Pirui și Marius

28.10.2020 | 11:07
Bianca Comanici de la Puterea dragostei a dezvaluit adevarul despre ruptura dintre Andreea Pirui si Marius
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a comentat despre despărțirea dintre foștii concurenți Andreea Pirui și Marius, dezvăluind câteva lucruri neștiute până acum despre ce a dus la acest deznodământ neașteptat al poveștii lor de iubire.

Câștigătoarea sezonului trecut al reality-show-ului de la Kanal D este de partea Andreei, susținând că o mare parte din vină pentru separare o are Marius, care nu a dat tot ce a putut pentru această relație.

ADVERTISEMENT

Cel care a făcut anunțul despărțirii, în urmă cu câteva zile, a fost chiar Marius, iar la scurt timp Andreea a oferit și ea câteva explicații la insistențele fanilor.

Bianca de la Puterea dragostei, despre despărțirea momentului

A venit rândul Biancăi să vorbească despre această despărțire, spunând că ea se aștepta să se întâmple mai repede.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să spun că mă așteptam, pentru că eu mă așteptam să se întâmple mai repede, însă au demonstrat că nu s-au despărțit din cauza emisiunii. Probabil au avut ei mai multe motive, nu le cunosc, însă de la început am considerat că nu se potrivesc, că nu sunt pe aceeași lungime de undă, tocmai pentru că nu-și doresc aceleași lucruri.

Ea, din câte știu, își dorește o familie, își dorește copii.. Am auzit și lucrurile pe care le-a spus și am rămas șocată, precum că el nu i-a fost alături în anumite momente și e dezamăgitor… Dacă ea a pus punct, felicitări, bravo ei!”, a declarat Bianca pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Pirui nu îi poartă dușmănie lui Marius

În anunțul despărțirii, Marius nu a vrut să ofere foarte multe explicații, însă Andreea a scris apoi pe Instagram că au idei diferite și că nu se mai potrivesc în primul rând din cauza felului în care gândește fiecare și a așteptărilor pe care le au de la viață.

Pirui a mai spus că, deși este separată de Marius, nu îi poartă ranchiună, iar relația lor este în prezent una normală, căci nu e loc de dușmănie, despărțirea producându-se în condiții civilizate.

ADVERTISEMENT