Life

Bianca Comănici, îndrăgostită de un concurent de la Survivor România? Pe cine a pus ochii

14.01.2021 | 18:18
Bianca Comanici indragostita de un concurent de la Survivor Romania Pe cine a pus ochii
Bianca Comănici, îndrăgostită de un concurent de la Survivor România? Pe cine a pus ochii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici a răspuns fanilor de pe rețelele de socializare unei serii de curiozități, unele dintre acestea referindu-se și la viața sa sentimentală. Frumoasa brunetă a precizat mai în glumă, mai în serios că este îndrăgostită de un concurent de la Survivor România 2021. 

Fosta participantă a show-ului matrimonal „Puterea Dragostei” a mărturisit că nu își dorește o relație cu manelistul Jador pentru că ar strica în felul acesta prietenia construită în ultima perioadă, însă s-a îndrăgostit de altcineva.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei bruneta a lăsat să se înțeleagă că a pus ochii pe un tânăr din Republica Dominicană, fără a oferi prea multe detalii. Bianca Comănici a precizat că-l așteaptă „acasă” pe cel de care s-a îndrăgostit, semn că este decisă să iubească din nou.

Bianca Comănici iubește din nou? De cine s-a îndrăgostit de la Survivor România

Bianca Comănici a mărturisit că a trecut peste relația avută cu Livian Pop, dovadă că este pregătită să aibă o nouă relație amoroasă. Tânăra știe ce vrea de la partenerul ei de viață, spunând că are nevoie de afecțiune, înțelegere, răbdare și respect.

ADVERTISEMENT

În plus, câștigătoarea primelor două sezoane de la „Puterea Dragostei” a mai subliniat faptul că vrea, în primul rând, să fie prietenă bună cu cel de lângă ea, de aici și dezvăluirea făcută despre manelistul Jador, care i-a fost coleg în casa din Turcia.

„Nu! Nu mi-aș dori o relație cu Jador, nu mi-am dorit niciodată o relație, pentru că noi ne înțelegem bine ca și prieteni. Ne susținem unul pe celălalt, ne înțelegem. Mă face să râd. Dar într-o relație nu, nu este genul meu de bărbat și cu siguranță nici eu nu sunt genul lui de femeie.

ADVERTISEMENT

Ca prieteni, da. Jador este ambițios, vorbăreț, perseverent, glumeț, poate fi și serios. E o persoană foarte mișto, credeți-mă”, a declarat Bianca Comănici într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube.

Ce-și dorește Bianca Comănici de la bărbatul de lângă ea

„În momentul de față sunt pregătită emoțional pentru o relație. Am nevoie de dragoste, afecțiune, înțelegere, răbdare, respect. Îmi doresc întâi de toate o persoană cu care să mă înțeleg ca și prieten, dar cel mai important e să fiu atrasă fizic de acea persoană. 

ADVERTISEMENT

De obicei după treaba asta mă iau, dacă nu sunt atrasă fizic mai mult nu pot pentru că sunt foarte interesată de aspectul fizic. Oarecum vreau să fie în standardele mele pentru că îmi place un anumit gen de bărbat”, a mai completat vedeta.

ADVERTISEMENT