Life

Cătălin Botezatu, fără milă cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu: „Anumite operații sunt exagerate”

Cătălin Botezatu a vorbit despre operațiile estetice ale vedetelor, cu ocazia unui eveniment la care a participat de curând.
02.05.2023 | 18:00
Catalin Botezatu fara mila cu Bianca Dragusanu si Raluca Badulescu Anumite operatii sunt exagerate
Cătălin Botezatu, declarații sincere despre operațiile făcute de Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu. Foto. Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a fost mai sincer ca niciodată, vorbind despre două dintre cele mai cunoscute personalități publice de la noi. Ambele vedete pe care creatorul de modă le-a înțepat precum cactusul din imaginea de mai sus au contat și contează în continuare în viața designerului vestimentar.

Cătălin Botezatu, despre operațiile estetice ale vedetelor. Le-a înțepat cu drag pe Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu

Doar că… Așa cum face un prieten adevărat, uneori mai spune și lucrurile pe nume, căci de asta se numește și prietenul lor. Ca să trecem direct la subiect, într-un reportaj difuzat de show-ul „La Măruță” de la PRO TV, Botezatu a pledat pentru naturalețe, lăudându-le pe modelele cu care lucrează, spunând, în același timp, că mai toate femeile de la noi încep să semene între ele din cauza operațiilor estetice.

ADVERTISEMENT

Bote a ținut să precizeze, pentru a nu exista vorbe ulterioare la proces, că nu are ceva împotriva intervențiilor estetice, doar că acestea trebuie făcute cu stil. Creatorul de modă a reiterat critica pe care a adus-o, de curând, la adresa lui Kim Kardashian, pe care nu o vede drept cel mai bun model mai ales pentru adolescentele din ziua de azi.

Cătălin Botezatu, intransigent: „O urăsc pe Kim Kardashian”

„Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o generație în femei-mamut.

ADVERTISEMENT

Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel ca ele. Fiți naturale!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru PRO TV. 

Cătălin Botezatu a dat, apoi, un exemplu de femeie care nu și-a făcut intervenții și pe care o apreciază enorm. Este vorba despre prezentatoarea Știrilor PRO TV, ”eterna” Andreea Esca!

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, pe lista albă a lui Bote: „Are decență”

„Poate fac ceva, dar decent. Sunt multe femei operate mișto. Nu că Esca e de la voi, dar Esca a rămas aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi, e foarte haioasă, are decență, feminitate, aer de lady. Nu cred că a apelat la ceva. A reușit să se păstreze super-femeie”, a completat Botezatu în cadrul aceluiași reportaj.

Reporterul emisiunii lui Cătălin Măruță a vrut neapărat un nume de la Bote, un exemplu de vedetă de la noi care a cam sărit calul cu operațiile estetice. Știind unde vrea să bată, Cătălin nu s-a ferit și a spus că, deși o apreciază foarte mult, Bianca a cam exagerat cu retușurile pe care și le-a tot făcut.

ADVERTISEMENT

Despre Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu, fosta colegă de la Kanal D: „Anumite operații sunt exagerate”

„Altă întrebare! Dacă vrei să te legi de Bianca Drăgușanu, să vezi că poți s-o recunoști. N-are multe operații, a făcut și ea cât a putut. Ea e Bianca și are voie. Anumite operații sunt exagerate și la ea, cum e și la Raluca Bădulescu. Ele devin niște personaje.

Uite, Mihaela Rădulescu e operată, dar e făcută cu stil. Îți aduce aminte de femeia fatală, de Cher. Îmi place Dana Budeanu, și ca creier. Te fac sub vorbe și la televizor, și sub televizor”, a spus fără să mai țină cont de menajamente Botezatu.

ADVERTISEMENT