Life

Bianca Drăgușanu, apariție provocatoare în club. Cei prezenți nu și-au putut lua ochii de la ea

31.01.2021 | 12:11
Bianca Dragusanu aparitie provocatoare in club Cei prezenti nu siau putut lua ochii de la ea
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a profitat din plin de redeschiderea cluburilor de noapte, unde a avut o apariție provocatoare care a întors toate privirile celor prezenți. Frumoasa blondină s-a distrat așa cum numai ea știe. 

Fosta asistentă TV a îmbrăcat o rochie mulată de corp și scurtă, care i-a pus în valoare trupul bine întreținut la sala de fitness. Vedeta știe să aleagă piesele vestimentare cu care să încingă atmosfera și a ales bine și de data asta, dovadă că a fost în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți în clubul de fițe din Capitală nu și-au putut lua ochii de la Bianca Drăgușanu, mai ales că nu a fost însoțită de actualul iubit, Gabi Bădălău, ci a avut o noapte alături de cele mai bune prietene, printre acestea numărându-se Victoria Popescu și Simona Chițac.

Bianca Drăgușanu, ipostază răvășitoare în club. A întors toate privirile

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, s-a aflat și ea printre prietenele care au acompaniat-o pe frumoasa creatoare de modă la distracție, în club, cele două fiind foarte apropiate în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ținut să le arate fanilor săi cum se distrează în club, dovadă că a postat mai multe filmări în care dansează pe ringul de dans alături de prietenele sale. Blondina și-a arătat mișcările, dar și formele apetisante întreținute cu mult sport.

Frumoasa vedetă și-a scos în evidență trupul fără cusur, dar mai ales posteriorul bombat, extrem de apreciat de internauți atunci când alege să posteze imagini în costum de baie sau în ținute cât mai sumare sau provocatoare.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu s-a distrat de minune în club
Bianca Drăgușanu, apariție răvășitoare într-un club din Capitală. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fosta prezentatoare de la Kanal D demonstrează încă o dată că îi merge de minune de când a pus capăt poveștii cu năbădăi pe care a trăit-o alături de omul de afaceri din Mediaș, Alex Bodi, care în prezent se iubește cu rusoaica Daria Radionova.

Blondina nu o duce bine numai pe plan sentimental, ci în afaceri, declarând în urmă cu puțină vreme că business-urile sale sunt pe profit, chiar dacă suntem în plină pandemie de coronavirus. Bianca Drăgușanu are vânzări, motiv pentru care și-a achiziționat un apartament nou-nouț.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fosta iubită a lui Victor Slav și-a scos la vânzare două dintre mașinile de lux, un Mercedes și un Bentley, după ce în luna decembrie și-a făcut cadou un autoturism destul de scump. Vedeta a luat această decizie pentru că vrea să-și cumpere un alt bolid.

Mai exact, fosta asistentă a lui Dan Capatos a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că vrea să conducă pe viitor un Lamborghini Urus, autoturism care se ridică la valoarea de aproximativ 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT