ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu, cuvinte dure la adresa Andei Adam! Cum a reacționat cântăreața

Autor: Andreea Stanaringa | 28.09.2020 | 10:21
Bianca Drăgușanu, cuvinte dure la adresa Andei Adam! Cum a reacționat cântăreața
Bianca Drăgușanu, cuvinte dure la adresa Andei Adam! Cum a reacționat cântăreața. "Ce faci azi?" Sursa foto: captură video YouTube

Bianca Drăgușanu profită de orice ocazie pentru a o ataca pe Anda Adam. Participanta de la “Ferma: Orășeni vs. Săteni” a avut parte de cuvinte dure adresate de către fosta parteneră a lui Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Aceasta a criticat-o dur pe cântăreață și chiar se consideră superioară acesteia, așa cum relatează cancan.ro. Corpul intens lucrat la sală al artistei a stârnit un val de critici din partea Biancăi Drăgușanu.

Deși Anda Adam este apreciată de numeroși fani pentru grija pe care o are față de corpul ei, rezultatul dietelor și al stilului de viață sănătos datorat sportului, se pare că nu toată lumea îi laudă aspectul fizic.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, cuvinte dure din partea Biancăi Drăgușanu. Reacția cântăreței

Într-o emisiune televizată de la Pro TV, Bianca Drăgușanu a criticat-o pe Anda Adam și i-a scos la lumină defectele pe care consideră că le are cântăreața.

Aceasta spune că trupul artistei, vizibil tonifiat în urma antrenamentelor la sală, îi conferă un aspect mult prea bărbătesc pentru o femeie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a numit-o “ponei” în cadrul emisiunii! “Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80 și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică.”, a spus Bianca despre vedetă.

Anda Adam nu a dat importanță criticilor primite de la Bianca Drăgușanu și a mers la obișnuitul ei antrenament de la sală. Vedeta s-a adresat fanilor chiar în timp ce se îndrepta spre sala de sport.

ADVERTISEMENT

Cu un zâmbet larg și plin de entuziasm, vedeta le-a transmis urmăritorilor un mesaj. “Ce faci azi? Băgăm un antrenament? Nu uitați să mergeți la vot”, au fost cuvintele Andei Adam.

Cântăreața își petrece o mare parte din timp făcând sport, mai ales după ce a luat câteva kilograme în plus. După ce a dat jos mai bine de 12 kilograme, vedeta a avut parte de reacții dure din partea unor fani, care i-au criticat silueta tonifiată.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, vedeta nu a luat aceste comentarii în seamă nici de data aceasta. Anda Adam este printre cele mai apreciate artiste de la noi și încearcă să mențină un stil de viață sănătos, pe care îl promovează adesea pe rețelele sociale.

Se antrenează intens la sala de sport pentru a-și menține talia de invidiat și se arată nepăsătoare față de cuvintele dure și criticile pe care le primește legate de silueta ei.

ADVERTISEMENT

De altfel, este foarte preocupată de aspectul ei fizic, având mai multe operații estetice pe care le-a recunoscut de fiecare dată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!