Life

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Lili Sandu la o lună după ce a născut: „Auziți ce zice, nene! Să mori tu?”

25.09.2020 | 11:03
Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Lili Sandu la o lună după ce a născut: „Auziți ce zice, nene! Să mori tu?”
Bianca Drăgușanu versus Lili Sandu, un nou spectacol pe Instagram. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a criticat-o destul de dur pe cântăreața și actrița Lili Sandu, care a declarat recent că îi este dor de perioada în care era gravidă, deși abia a trecut o lună de când a născut.

Bianca Drăgușanu șterge pe jos cu Lili Sandu și o acuză de ipocrizie

Iubita lui Alex Bodi nu a putut trece cu vederea afirmația lui Lili pe care o consideră una ipocrită, de fațadă.

ADVERTISEMENT

Bianca a întrebat-o în mediul virtual pe Lili dacă într-adevăr i-a plăcut să aibă burta mare și să aibă totul timpul senzația de disconfort pentru că ei îi vine greu să creadă asta.

Drăgușanu a vorbit din experiența ei în atacul pe care l-a lansat la adresa lui Lili Sandu, căci și ea este mamă și a trecut prin cele 9 luni cu micuța Sofia în burtică.

ADVERTISEMENT

„Sunteți niște false”

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene!

„Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!” Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou! Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram destul de iritată.

„Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine.

ADVERTISEMENT

Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul”, a completat extrem de sinceră Bianca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri