Life

Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre rivalitatea cu Anda Adam: ”Nu există grad de comparație”

Bianca Drăgușanu, informații surpriză despre conflictul cu Anda Adam. Ce a dezvăluit abia acum fosta soție a lui Victor Slav.
10.01.2023 | 17:11
Bianca Dragusanu declaratii neasteptate despre rivalitatea cu Anda Adam Nu exista grad de comparatie
Bianca Drăgușanu, informații surpriză despre conflictul cu Anda Adam. Ce a dezvăluit fosta soție a lui Victor Slav. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a făcut mai multe declarații neașteptate despre rivalitatea cu cântăreața care a avut o relație sentimentală timp de 8 ani cu primul ei soț. Vedeta susține că între ele nu există grad de comparație.

Bianca Drăgușanu, informații surpriză despre conflictul cu Anda Adam. Ce a dezvăluit fosta soție a lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Anda Adam au împărțit același bărbat, motiv pentru care au existat anumite tensiuni și răutăți între ele. Cele mai multe au venit din partea fostei prezentatoare de la Kanal D, după cum chiar ea recunoaște.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, vedeta spune că îi pare rău pentru vorbele pe care le-a spus despre cântăreață. Mai mult decât atât, între ele nu a fost deloc o rivalitate și recent chiar s-au împăcat datorită unei prietene comune din Constanța.

„Eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți pentru că în urmă cu vreo 10 ani, ea a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor în șase luni și ea nu a reușit să se mărite în 8 ani.

ADVERTISEMENT

Presa ne-a comparat mereu, pentru că ea era fosta, eu eram actuala. Eu eram soția și ea era fosta iubită și na, presa așa a vândut anumite chestii. Nu există grad de comparație între noi și nici rivalitate nu a existat, nu avem nimic una cu alta.

Nu avem nici motive să ne dușmănim, dar nici să ne iubim. Nu avem motive să interacționăm una cu alta, dar a fost această prietenă a mea care a făcut o punte. De fapt, eu am o părere doar de bine despre ea”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Anda Adam au căzut la pace

Bianca Drăgușanu are remușcări legat de reacțiile necontrolate și copilăroase pe care le-a avut la adresa Andei Adam. În plus, fosta asistentă TV spune că îndrăgita artistă este o persoană foarte „matură și civilizată”.

În aceeași notă, fosta vedetă de la Kanal D i-a transmis cântăreței, prin intermediul prietenei comune, că nu are absolut nimic cu fosta iubită a lui Victor Slav. Asta înseamnă că cele două vedete au căzut la pace.

ADVERTISEMENT