Life

Bianca Drăgușanu, desfigurată complet! Imaginea care circulă în mediul online

10.02.2021 | 22:50
Bianca Dragusanu desfigurata complet Imaginea care circula in mediul online
ADVERTISEMENT

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a fost implicată, cu sau fără voia ei, într-o sumedenie de scandaluri, majoritatea încheiate pe patul de spital, din pricina violențelor fizice la care au supus-o partenerii. Dintr-un astfel de moment provine și imaginea de-a dreptul șocantă care circulă la ora actuală în mediul online.

Deși acum radiază de fericire la gândul că se va căsători pentru a treia oară și pune la punct toate detaliile pentru organizarea mult așteptatului eveniment, fanii au avut neplăcuta surpriză să o vadă complet desfigurată.

ADVERTISEMENT

De altfel, blondina a recunoscut că a fost bătută în nenumărate rânduri de Alex Bodi, bărbatul în brațele căruia părea până mai ieri să-și fi găsit fericirea. Cei doi s-au despărțit cu scandal în noiembrie 2020, după o relație presărată cu o mulțime de momente cel puțin tensionate.

Bianca Drăgușanu, bătută în ultimul hal. Imaginea a ajuns în mediul online

Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj.

Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față”, povestea Bianca Drăgușanu, cu ceva timp în urmă, spre surprinderea tuturor.

ADVERTISEMENT

Nu știm cu exactitate dacă imaginea a survenit în urma uneia dintre „corecțiile” fizice pe care i le-a aplicat-o Alex Bodi, dar un lucru e cert: fanii au fost șocați să o vadă în această ipostază.

În mediul online circulă un zvon cum că vânătăile din jurul ochilor ar fi apărut în urma unei intervenții la nivelul pleoapelor, dar blondina nu a confirmat această ipoteză. Rămâne de văzut dacă va avea până la urmă o reacție pe marginea subiectului.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV se pregătește de nuntă. A fost aleasă chiar și rochia de mireasă

Până una-alta, deși au trecut doar câteva luni de când s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu este pregătită să meargă pentru a treia oară în fața altarului. Ba chiar a pus deja la punct toate detaliile ce țin de organizare, și-a ales cu mare atenție rochia de mireasă și ne promite un spectacol de neuitat.

La nunta pe care urmează să o am eu, pentru că mă voi căsători, asta e clar, va fi ceva spectaculos. Indiferent că vrei să faci o nuntă de 50, 100 sau 500 de persoane.

ADVERTISEMENT

Rochia mea vreau să fie ca prima pe care am purtat-o când m-am căsătorit. Mie îmi plac astea tip sirenă, care se mulează mișto pe talie. Voi avea 10 rochii la nunta mea”, a dezvăluit blondina.

ADVERTISEMENT