Life

Bianca Drăgușanu, gata de o nouă operație estetică. Își modifică forma feței

15.05.2021 | 16:39
Bianca Dragusanu gata de o noua operatie estetica Isi modifica forma fetei
Bianca Drăgușanu, gata de o nouă operație estetică. Își modifică forma feței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician și este gata de o nouă intervenție chirurgicală. Blondina vrea câteva îmbunătățiri la nivelul feței, unde își dorește schimbări radicale la buze și la mandibulă. 

Fosta asistentă TV a devenit dependentă de vizitele în saloanele de înfrumusețare și remodelare corporală, dovadă că săptămâna aceasta a ajuns la Cluj-Napoca. Vedeta are foarte mare încredere în medicul de acolo, cu care apare și în poze în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Așadar, frumoasa blondină își dorește reconstruirea mandibulei, proces pe care l-a început în urmă cu trei săptămâni. Bianca Drăgușanu vrea să scape și de ridurile de pe frunte și de la ochi, unde medicul estetician îi va infecta botox.

Bianca Drăgușanu, pe masa de operație. Ce intervenție își face acum vedeta

De asemenea, Bianca Drăgușanu visează și la altă formă a buzelor, mărturisind că nu este tocmai mulțumită de rezultatul de acum. Fosta iubită a lui Alex Bodi va trebui să stea o perioadă fără buze, care vor fi „topite” de medicul estetician.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta își va injecta din nou acid hialuronic în buze, dar numai după încheierea procesului de vindecare care poate dura aproximativ două săptămâni.

„Mi-am făcut programare. Râdem, glumim, dar eu chiar am multe chestii de corectat. Atât la forma feței, cât și la buzele astea de care efectiv mi-am bătut joc în ultimii ani din viața mea.

ADVERTISEMENT

Am constatat că trebuie să le topim și să le reinjectăm când vor fi vindecate, ca să arate cum trebuie. Până ajungem la partea cu buzele, vrem să continuăm cu linia mandibulei pentru că data trecută am făcut parțial.

Am niște buze exagerat de mari și de răsfrânte și deloc conform dorințelor mele. Mie-mi place de mine și așa, dar știu că se poate o variantă mai bună.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă o să rezist să stau două săptămâni fără buze sau aproape deloc”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Frumoasa blondină nu este la prima intervenție chirurgicală, prima operație estetică fiind făcută în urmă cu aproape 13. La momentul respectiv fosta prezentatoare de la Kanal D și-a pus implanturi mamare, iar apoi a continuat să facă îmbunătățiri.

Vedeta în vârstă de 39 de ani și-a făcut rinoplastie, subțiat gleznele și pus implanturi fesiere. Totodată, iubita lui Gabi Bădălău și-a mărit buzele de două ori, are fațete dentare și a apelat la un lifting facial pentru un aspect mai tânăr la nivelul feței.

De asemenea, Bianca Drăgușanu și-a accentuat linia mandibulei și are câteva intervenții la tibie, precizând că vrea să se tuneze în continuare pentru că îi place să se simtă bine în propria piele.

ADVERTISEMENT