Life

Bianca Drăgușanu, implicată într-un proces cu poliția, după ce a fost trasă pe dreapta. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Bianca Drăgușanu a deschis un proces cu poliția. Prezentatoarea a fost recent trasă pe dreapta. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt.
28.06.2023 | 10:15
Bianca Dragusanu implicata intrun proces cu politia dupa ce a fost trasa pe dreapta Ce sar fi intamplat de fapt
Bianca Drăgușanu a deschis un proces cu poliția. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este implicată într-un proces cu poliția. De curând, vedeta a fost trasă pe dreapta și sancționată de oamenii legii. Apropiații prezentatoarei susțin că aceasta este nevinovată.

Bianca Drăgușanu, proces cu poliția. Vedeta a fost trasă pe dreapta

În ultimele luni, Bianca Drăgușanu s-a deplasat de câteva ori la Constanța pentru a se prezenta la tribunal, într-un proces cu fosta soție a actualului ei partener. În cele din urmă, lucrurile s-au liniștit între cele două, însă vedeta are acum noi probleme.

ADVERTISEMENT

Se pare că prezentatoarea a deschis un proces pentru Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Sectorul 1. Potrivit informațiilor, obiectul acestuia este anularea unui proces verbal de contravenție.

Cu o săptămână în urmă, polițiștii au tras-o pe dreapta pe vedetă pentru a-i face un control de rutină. Oamenii legii au constatat că Bianca Drăgușanu ar fi stat cu telefonul în mână la volan, motiv pentru care a primit o amendă și câteva puncte de penalizare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu nu ar fi încălcat, de fapt, legea, potrivit Spynews.ro. Vedeta nu stă niciodată cu telefonul în timp ce conduce, ci folosește sistemul de handfree al mașinii pentru a fi în siguranță atât ea, cât și cei din jur.

Conform apropiaților vedetei, oamenii legii ar fi oprit-o doar pentru că au văzut că este vorba despre ea. Blondina nu ar fi făcut nimic greșit în timp ce conducea.

ADVERTISEMENT

Astfel, din moment ce ar fi fost sancționată fără să încalce legea, Bianca Drăgușanu a decis să înceapă un proces cu poliția. Prezentatoarea așteaptă să se facă dreptate în cazul ei.

Bianca Drăgușanu a rămas fără permisul de conducere acum doi ani

Deși Bianca Drăgușanu nu ar fi făcut greșeli în trafic de data aceasta, conform apropiaților ei, acum doi ani a avut probleme cu legea. La momentul respectiv, vedeta și-a recunoscut greșeala.

ADVERTISEMENT

Mai exact, prezentatoarea a depășit o coloană de autovehicule la semafor pentru a se încadra pe celălalt sens se mers. Oamenii legii au sancționat-o și i-au suspendat permisul pentru o perioadă de 30 de zile.

Aceasta nu a fost singura sancțiune pentru blondină, care a primit de la polițiști și o amendă de 580 de lei. Totul s-a petrecut în zona Grigore Moisil – Bulevardul Lacul Tei

ADVERTISEMENT