Life

Singura declarație făcută de Bianca Drăgușanu după ce a câștigat procesul cu Claudia Pătrășcanu: ”Cine râde la urmă, râde mai bine”

Bianca Drăgușanu a câștigat procesul, sentința fiind definitiă, împotriva fostei soții a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu.
28.04.2023 | 16:13
Singura declaratie facuta de Bianca Dragusanu dupa ce a castigat procesul cu Claudia Patrascanu Cine rade la urma rade mai bine
Bianca Dragusanu, primele declaratii dupa victoria impotriva Claudiei Patrascanu
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu duc de multă vreme un război! Actuala parteneră a lui Gabi Bădălău a câștigat o luptă pe care o aștepta de ceva vreme, sentința fiind definitivă.

Decizie de ultimă oră a instanței în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu!

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu a cerut printr-o ordonanță preșidințială ca fosta soție a lui Gabi Bădălău să nu îi mai pronunțe numele și să nu mai vorbească de ea în niciun context. Bianca Drăguașanu a cerut acest lucru după ce Claudia Pătrășcanu, susține diva blondă, ar fi vorbit urât la adresa ei și i-ar fi adus acuzații grave.

ADVERTISEMENT

În urma acestor declarații publice, susține Bianca, ea ar fi pierdut mai multe contracte de imagine consistente. Așadar, actuala lui Gabi Bădălău a decis să ia frâiele în mână și să o dea în judecată pe Claudia. În primă instanță, magistrații au respins acțiunea, diva a decis să facă apel. De această dată, magistrații Tribunalul Constanța i-au dat câștig de cauză Biancăi.

 „Admite apelul civil având ca obiect ordonanţă preşedinţială. Schimbă în tot sentinţa apelată, în sensul că : Admite în parte acțiunea. Obligă intimata să înceteze orice acţiuni defăimătoare şi denigratoare la adresa acesteia, prin intermediul reţelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă, sau prin orice alte mijloace de natură de a îi încălca dreptul la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii de fond înregistrate sub nr. dosar 5199/212/2023 pe rolul Judecătoriei Constanţa.

ADVERTISEMENT

Ia act că apelanta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 28.04.2023″ se arată în decizia magistraților Tribunalului Constanța.

Bianca Drăgușanu face primele declarații după ce a câștigat bătălia!

Învingătoare din tot acest proces, Bianca Drăgușanu a făcut o singură afirmație. “Cine râde la urmă, râde mai bine”, a spus Bianca, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK, asta este doar vârful iceberg-ului. Bianca Drăgușanu îi cere despăgubiri Claudiei și într-un proces civil, acolo unde a plătit taxa de timbru de 1000 de euro. Iar cum taxa de timbru este de 2% din daunele cerute, depăgubirile cerute de Bianca Drăgușanu se ridică la 50.000 de euro.

E adevărat, din informațiile FANATIK, Bianca Drăgușanu ar fi pierdut, deja, contracte de imagine care s-ar ridica la suma de aproximativ 36.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, se pare că ar fi fost deschis și un alt proces. Unul de natură penală. Motivul este legat de faptul că Bianca Drăgușanu s-a simțit amenințată de Claudia Pătrășcanu.

La mijloc am aflat că ar fi imagini din intimitate cu blondina, imagini care ar putea apărea în spațiul public. Se pare că Biancăi i-ar fi fost aduse în discuție aceste imagini compromițătoare cu ea într-o conversație tensionată pe care a purtat-o cu Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu anunța dovezi zdrobitoare

FANATIK a încercat să o contacteze și pe Claudia Pătrășcanu, însă aceasta a fost de negăsit. Cu toate acestea, cu ceva timp în urmă, Claudia Pătrășcanu spunea, cu ceva timp în urmă, că ar deține probe zdrobitoare împotriva rivalei sale.

”Știți cum e: când ajungi în fața unei instanțe, probele sunt baza. Eu sunt omul dreptății și cine se pune cu dreptatea, nu ajunge prea bine în viață. A fost implicată în atât de multe scandaluri de-a lungul aparițiilor ei și îmi amintesc că aceeași placă o avea. Toate aparițiile ei postate chiar de ea, atât pe YouTube, tik tok, etc…

Când arată gesturi obscene, când vorbește despre bani și cum face banii și cum îi face pe oameni sărăcii și îi înjură în ultimul hal, când devine agresivă, bătăi cu bâte și certuri cu multe persoane publice. Ea și-a creat multe probleme personale. Singură.

Eu cred că uită de adevăratele probe pe care le dețin și într-o instanța când ajungi începi să scoți de nu te mai oprești și se află și ce nu ai vrut niciodată să se afle. Aici nu e mâna ei, ci mâna familiei Bădălau. Știu ce vrea și ce caută prin acest “proces”. Ăștia sunt mână în mână! Acum au luat-o pe ea paravan”, ne-a spus cântăreața.

ADVERTISEMENT