Life

Bianca Drăgușanu, scandal cu Randi: „Bărbații ăștia care nici măcar fătălăi nu sunt”

Bianca Drăgușanu, schimb dur de replici cu Randi. Totul a pornit de la declarațiile controversate pe care iubita lui Gabi Bădălău le-a făcut recent.
11.09.2023 | 19:44
Bianca Dragusanu scandal cu Randi Barbatii astia care nici macar fatalai nu sunt
Bianca Drăgușanu, scandal cu Randi. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un scandal a izbucnit pe internet după ce Bianca Drăgușanu a declarat răspicat că „un bărbat sărac e un bărbat prost”. Randi a comentat afirmațiile, iar reacția a deranjat-o pe actuala iubită a lui Gabi Bădălău, care a răbufnit.

Bianca Drăgușanu și Randi, scandal pe internet

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a făcut unele dintre cele mai controversate declarații ale sale de când a spus că nu s-ar uita la un bărbat cu Skoda Octavia și până acum. De data aceasta, actuala iubită a lui Gabi Bădălău a afirmat cu tărie că din punctul său de vedere „un bărbat sărac e un bărbat prost”

ADVERTISEMENT

Vedeta a susținut că nu ar putea avea o relație cu cineva mai puțin potent financiar decât ea, gândindu-se la viitorul său și al fiicei sale. Afirmațiile sale au stârnit un val de reacții în mediul online, iar printre cei care a avut ceva de zis se numără și Randi.

Artistul, care la rândul său a făcut dezvăluiri contestabile de-a lungului timpului, a scris pe Instagram: „’Un bărbat sărac e un bărbat prost’ Bianca Drăgușanu. Vomit!”. A fost de ajuns că Bianca Drăgușanu să se aprindă.

ADVERTISEMENT

Astfel că, fosta soție a lui Alex Bodi s-a folosit de aceeași platformă pentru a-i da o replică dură lui Randi. Și-a completat declarațiile inițiale, susținând că „au fost și bărbați săraci care au făcut istorie” și a afirmat că a știut foarte clar ce spune încă de prima dată.

„Eu îmi asum ce spun! Sunt curioasă cui îi plac bărbații proști și saraci? Curiozitatea mea cea mai mare este: ție ce fel de bărbați îți plac, de te-ai trezit așa supi astăzi? Ce fel de bărbați îți plac ție, iapa lui Zoro?

ADVERTISEMENT

Uite, îți dau dreptate: bărbații săraci au facut istorie, dar ăia și deștepți. Poate vrei tu să faci istorie nu? Cu ce? Cu o ceartă cu mine? Hai să ne certăm atunci, s-ar putea să-ți placă alt gen de bărbați decât cei care-mi plac mie. În nici un caz ăia proști și săraci, știi ce zic!

Eu sunt un om argumentat și asumat, când fac o afirmație. Noi, femeile, vorbim multe și bune, dar niciodată prost. Să-mi spuneti și mie câți bărbați săraci și proști au făcut istorie că eu nu știu nici unul. A, bărbații săraci și deștepți și curajoși, da!”, a spus Bianca Drăgușanu, citată de click.ro. 

ADVERTISEMENT

„Bărbații astia care nici măcar fatălăi nu sunt”

Vedeta nu s-a oprit aici. A continuat transmințându-i lui Randi că nu poate să se certe cu o femeie ca ea nici măcar dacă își dorește asta. Totodată, și-a completat atacul din mediul online punând la îndoială orientarea sexuală a lui Randi.

„Păi, voi vă credeți deștepți că mă jigniți pe mine? Auzi, plastic și-mi dați mie exemple, fiți voi niște exemple! Care-i problema voastră ce-mi place mie? Dacă mă jigniți pe mine înseamnă ca sunteți deștepți? Mi se rupe! Sunteți tot iepele lui Zoro!

Toate femeile au fost de acord cu mine și iepele lui Zoro la menstruație, bărbații astia care nici măcar fatălăi nu sunt, bărbații cărora le plac bărbații, dar nu am nici o problemă nici cu asta, s-au trezit să mă critice pe mine! Mare isterie, ho nebunilor!

Ce bărbați va plac vouă, că femeile oricum nu vă mai plac! Și știu tot mai mulți care se dau bărbați, dar de fapt le plac bărbații. Nu judec alegerile nimănui! Sunteți niște penibili, nu sunteți bărbați, sunteți niște oameni cu profile ascunse care fac gălăgie. Păi, deșteptii nu fac gălăgie! Mă cam doare undeva de părerea voastră!”, a transmis Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT