Life

Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bodi, cea care l-a denunțat DIICOT-ului, prietene la cataramă

13.11.2020 | 14:53
Bianca Dragusanu si fosta sotie a lui Bodi cea care la denuntat DIICOTului prietene la catarama
Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bodi, cea care l-a denunțat DIICOT-ului, prietene la cataramă. Sursa foto: b1.ro/ Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Arestarea lui Alex Bodi a zguduit lumea showbiz-ului românesc. Afaceristul a fost ridicat miercuri dimineață de către procurorii DIICOT, iar cea care l-a denunțat este fosta lui soție, Silvia Iulia Sălăgean, care este și prietenă cu Bianca Drăgușanu. 

Cele două femei au avut relații cu același bărbat, însă acest lucru nu a fost un obstacol care să stea în calea prieteniei lor. Mai mult, s-au afișat împreună la aceleași petreceri exclusiviste.

ADVERTISEMENT

Iulia Sălăgean a făcut dezvăluiri șocante despre fostul ei soț, care ar fi obligat-o să se prostitueze în Germania în urmă cu câțiva ani.

Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bodi, cea care l-a denunțat DIICOT-ului, prietene la cataramă

În ciuda lucrurilor groaznice pe care le-a îndurat din partea fostului soț, al cărui naș de cununie era liderul unei rețele de proxenetism, Iulia Sălăgean s-a împrietenit cu Bianca Drăgușanu și au devenit prietene la cataramă, așa cum a notat FANATIK cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Cele două foste soții ale lui Alex Bodi împărțeau chiar și locuința, Iulia fiind de multe ori invitată în reședința de la Voluntari pe care o deține afaceristul din Mediaș. În plus, cei trei au și locuit împreună pentru o vreme. Amândouă petreceau mult timp împreună și frecventau același instructor de fitness.

Se pare că Alex Bodi nu a fost deranjat de prezența fostei sale partenere în viața lui, chiar dacă petrecea foarte mult timp alături de Bianca Drăgușanu. În fotografia de mai jos se poate vedea cât de apropiate erau cele două, Iulia Sălăgean fiind cea din stânga.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪̃𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 🌟 (@biancadragusanu18)


Nu este cunoscut dacă Bianca Drăgușanu știa de intenția Iuliei de a-l da pe mâna Poliției pe fostul soț, mai ales pentru că a ales să nu declare nimic despre arestarea acestuia, ba chiar consideră că este nevinovat. Fosta asistentă TV avea toate motivele să-l denunțe pe Bodi după ce a fost agresată fizic în mod brutal.

Iulia Sălăgean i-a dăruit lui Alex Bodi o fetiță în vârstă de 3 ani. Afaceristul a mai fost căsătorit înainte și are o fetiță de 7 ani cu Raluca, care în prezent locuiește în Spania.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost ridicat de către procurorii DIICOT de la vila sa din Voluntari, unde se afla în compania noii iubite, Daria Radionova. Este acuzat de proxenetism, trafic de persoane și trafic de droguri de mare risc. Judecătorii au luat decizia ca bărbatul să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT