Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau au anulat planurile de nuntă, dar vor copii: ” E perioada aglomerată”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Gabi Bădălău, nuntă, și viitorul pe care îl vede alături de bărbatul pe care îi iubește.
09.06.2023 | 16:00
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au anulat planurile de nunta dar vor copii  E perioada aglomerata
Bianca Drăgușanu a vorbit despre nunta cu Gabi Bădălău / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau se iubesc, cu întreruperi, de ani buni deja. Relația lor pare, în această perioadă, să treacă prin momente cât s epoate de bune, în ciuda problemelor legale pe care le are cunoscutul afacerist din Giurgiu. Cu toate acestea, dacă anul trecut se vorbea de o nuntă faraonică, acum pare-se, cei doi și-au cam anulat planurile.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre nunta cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre nunta cu Gabi Bădălău. Și, cu umor, recunoaște că nu știe dacă va mai exista vreo nuntă. Iar iubitul ei, aflat lângă ea, nu a intervenit nicio secundă să o asigure că relația lor se va oficializa în fața ofițerului de stare civilă.

ADVERTISEMENT

”Nunta? Când o vrea Dumnezeu, dacă o vrea Dumnezeu! Acum avem alte priorități, e perioada aglomerată. Avem proiecte separate, dacă o fi, vom avea și împreună. Suntem ok și așa!”, ne-a spus Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, ne-a dezvăluit ea, sentimentele ei sunt mai profunde ca oricând.

”Îmi place tot la Gabi. O zic sincer, dacă e ceva ce nu îmi place, îi și spun, nu țin în mine. Lui, zic eu, îi place tot la mine. Pentru că sunt mirobolantă, divină, sunt de vis (râde, n. red.)”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce întrebare îi stă pe limbă frumoasei Bianca Drăgușanu când vine vorba de iubitul ei, Gabi Bădălău?

Prezentatoare a show-ului ”Detectorul de minciuni” de la Kanal D2, Bianca Drăgușanu ar vrea să îl vadă, în fața ei, și pe Gabi Bădălău. Iar întrebarea pe care i-ar pune-o nu este una deloc comdă pentru tânărul om de afaceri. Iar asta pentru că implică o serie de răspunsuri la care, ca orice bărbat, are greutăți în a da explicații.

”L-aș întreba pe Gabi dacă regretă că a fost un Don Juan al fetelor din lumea mondenă (n. red.). Mai ales că el, în tinerețe, a fost un cuceritor al fetelor din showbiz-ul românesc. Ele au avut noroc că au ieșit măcar la o cină la brațul lui. Și l-aș întreba dacă regretă că nu a fost mai discret…”, ne-a mai spus, serioasă, Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Râzând, ne-a explicat vedeta, ar avea întrebări și pentru sine. Dar ceva mai simple… ”Pe mine m-aș întreba dacă regret că am cheltuit prea mulți bani pe pantofi și haine. Și aș răspunde da!”, a mai spus Bianca. În altă ordine de idei, și acum cheltuiește sume serioase pe haine și pantofi. Dar multe și le produce singură. ”Rochia de pe mine are un cost neprețuit că este făcută de mine. Dar, serios acum, e în jur de 3.000 de lei”, spune ea.

Bianca și Gabi vor copii: ”Totul este posibil”

În exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu și-a descris relația pe care  are cu Gabi Bădălău. Și, nu exclude ideea că povestea lor de amor ar putea fi baza scenariului unei telenovele. De succes, evident, doar vorbim de una dintre cele mai cunoscute femei din România.

ADVERTISEMENT

”Scenariul în povestea de dragoste dintre mine și Gabi ar purta numele `Totul este posibil!`. Sau `Dragostea învinge tot`! Ar merge de o telenovelă pe Kanal D2”, ne-a spus, amuzat, Bianca Drăgușanu. Totuși, pentru ca scenariul să fie complet, lipește ceva. Și, mărturisește Bianca, alături de Gabi muncește ca să ”rezolve” situația.

”Copii? Câți o vrea Dumnezeu! Eu iubesc copiii și cățeii. Nu știu dacă facem copii, dar dacă o vrea Dumnezeu va fi”, a mai spus, în exclusivitate pentru FANATIK, frumoasa vedetă de la Kanal D. Dar, până când va deveni, din nou, mamă, este fericită că fetița ei e bine. ”Am un copil minunat, e puternică e frumoasă, e tot ce îmi pot dori”, precizează Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT