Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, nuntă de 1 milion de euro? Cum arată și cât costă rochia de mireasă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt mai aproape de momentul în care-și vor uni destinele. Frumoasa blondină și omul de afaceri au pus la punct toate detaliile nunții care se ridică la o sumă impresionantă.
28.05.2021 | 11:54
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau nunta de 1 milion de euro Cum arata si cat costa rochia de mireasa
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, nuntă de 1 milion de euro? Cum va arăta și cât va costa rochia de mireasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV se pregătește pentru marele eveniment, care ar urma să aibă loc imediat ce afaceristul divorțează de actuala soție, cântăreața Claudia Pătrășcanu. Vedeta pregătește o nuntă spectaculoasă, care să nu fie uitată în viitorul apropiat.

Fosta prezentatoare de la Kanal D vrea să facă un eveniment dublu. Potrivit cancan.ro, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău doresc să aibă două nunți diferite, una în Grecia și alta în București, unde să le fie aproape toți prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, mai aproape de nuntă. Cum va arăta

Sursa menționată mai arată că întregul eveniment se ridică la o sumă fabuloasă de aproximativ 1 milion de euro. Viitorii miri sunt pregătiți să organizeze un eveniment care să nu fie trecut cu vederea de nimeni, motiv pentru care se lucrează atent la detalii.

Rochia de mireasă purtată de frumoasa blondină este creată de un designer renumit de la Paris, deși Bianca Drăgușanu are propriul atelier unde face ținute de acest gen. Rochia este semnată de Elie Saab și ajunge la suma de circa 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Alex Bodi va merge în Franța la finalul lunii iunie pentru a proba ținuta pentru ziua cea mare. Vedeta va fi însoțită de sora iubitului ei, Gabi Bădălău, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de jumătate de an.

Blondina nu a uitat nici de domnișoarele de onoare pentru care a pregătit rochii identice. Șase dintre cele mai apropiate prietene îi vor sta alături în ziua nunții.

ADVERTISEMENT

Florin Salam, la nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău

Aceeași sumă va fi scoasă din buzunar și pentru florile naturale cu care va fi decorat palatul de la ieșirea din București, unde vor petrece invitații. Buchetul miresei ar urma să fie coborât din elicopter, semn că invitații se vor bucura de un adevărat spectacol.

Atmosfera va fi întreținută de Nikos Vertis, pentru care au semnat un contract de 100.000 de euro. Petrecerea din Grecia, la care vor lua parte 40 de persoane, va fi animată de Florin Salam. Invitații vor fi duși pe o insulă elenă, unde vor fi cazați în vile de lux special închiriate pentru marele eveniment din viața lor.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a primit inelul de logodnă. De ce nu-l poartă

Nunta anului, cea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar putea avea loc în luna august, după ce inițial vorbeau despre o dată din iunie. Cei doi sunt în culmea fericirii de câteva luni, dovadă că blondina a primit deja inelul de logodnă.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost cerută cu o bijuterie superbă, în valoare de peste 30.000 de euro, dar pe care nu o poartă. Motivul pentru care vedeta nu se afișează cu inelul ar fi o simplă superstiție sau o precauție înainte de ceremonie.

Mai mult decât atât, blondina ar fi acceptat chiar și termenii impuși de familia iubitului ei. Fosta soție a lui Victor Slav a semnat un contract prenupțial, în care Bianca Drăgușanu a fost de acord cu toate condițiile impuse de părinții lui Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT