ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au logodit? Detaliul care a ieșit la iveală: „Aur cu diamante”

Autor: Andreea Stanaringa | 09.02.2021 | 23:48
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au logodit? Detaliul care a ieșit la iveală: „Aur cu diamante”
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au logodit? Detaliul care a ieșit la iveală: „Aur cu diamante”. Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu pare să trăiască cea mai bună perioadă a vieții ei după ce s-a cuplat cu Gabi Bădălău în preajma Anului Nou, dându-le fanilor de înțeles că ea și afaceristul s-au logodit. 

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV nu a menționat nimic oficial, însă a avut grijă să-și etaleze noile bijuterii extravagante pe Instagram, detaliu care nu a trecut neobservat de ochii internauților.

Nu ar fi o surpriză ca Bianca Drăgușanu să fi fost cerută în căsătorie de actualul partener. Recent, vedeta a dezvăluit că nu exclude posibilitatea unei nunți în viitorul apropiat, chiar dacă nu a specificat cine este alesul.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au logodit? Detaliul care a ieșit la iveală: „Aur cu diamante”

Bianca Drăgușanu se bucură de momente speciale alături de cei dragi, dar și de bărbatul iubit, care are grijă să o răsfețe cu cele mai inedite cadouri. Blondina le-a arătat fanilor noile ei achiziții, două inele de aur cu pietre prețioase.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a susținut că și le-a cumpărat singură, însă povestea de dragoste pe care o trăiește alături de fostul soț al Claudiei Pătrășcanu ne duce direct cu gândul la nuntă.

ADVERTISEMENT

„Ieri le-am luat.. Aur cu diamante, specialitatea casei… gold”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie? Sursa foto: Intagram/ Colaj: Fanatik

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre nunta cu Gabi Bădălău

„Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, a declarat Bianca Drăgușanu la „Teo Show”, în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Vedeta se pregătește să se mute alături de Gabi Bădălău, după cum a anunțat FANATIK. Se pare că fiul lui Nicolae Bădălău o răsfață constant pe iubita lui și așteaptă cu nerăbdare să se mute alături de ea într-una din casele pe care le deține.

„Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, au declarat surse din apropierea celor doi, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!