Life

Bianca Drăgușanu, totul despre relația cu Gabi Bădălău. Mai sunt sau nu împreună? 

02.03.2021 | 18:43
Bianca Dragusanu totul despre relatia cu Gabi Badalau Mai sunt sau nu impreuna
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față și a spus totul despre relația amoroasă pe care o are cu omul de afaceri Gabi Bădălău. Frumoasa blondină a lămurit lucrurile și a mărturisit dacă mai sunt sau nu un cuplu. 

Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu a dorit să ofere prea multe informații despre legătura pe care o are în momentul de față cu băiatul fostului senator de Giurgiu, Niculae Bădălău, în ciuda faptului că au petrecut împreună două vacanțe de vis.

ADVERTISEMENT

Blondina își dorește să nu-și mai afișeze viața personală la tapet până când lucrurile nu sunt serioase cu Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu vrea să păstreze secretul despre jumătatea sa până în clipa în care ajunge în fața ofițerului de stare civilă.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri de senzație despre relația cu Gabi Bădălău

„Nu datorez explicații nimănui despre ce se întâmplă în viața mea personală. Ați văzut că în momentul în care am început să mă explic toată lumea a luat-o razna pentru că eu zic ceva și se înțelege altceva. 

ADVERTISEMENT

Nu comentez, lucrurile astea mă privesc pe mine, e problema mea. Când o să mă vezi la Starea Civilă, atunci o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să explic nimănui. Nu vreau să spun lucruri. 

Oficial îmi merge bine, în secret mi-e dor de tine. Nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a ținut să lămurească și un alt aspect din viața sa, vorbind puțin despre scandalul în care este implicat Gabi Bădălău cu fosta parteneră de viață, Claudia Pătrășcanu, cu care este în proces de divorț de mai bine de un an și jumătate.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a precizat că nu este interesată de războiul dintre afacerist și cântăreață pentru că nu o privește din niciun punct de vedere. În plus, blondina spune că are propriile războaie.

ADVERTISEMENT

„Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor, dar nu mă privește pe mine pentru că eu am războaiele mele pe care le câștig”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT