Life

Bianca Drăgușanu, reacție fabuloasă după declarațiile menajerei lui Alex Bodi: ”Am dovezi”

26.02.2021 | 11:04
Bianca Dragusanu reactie fabuloasa dupa declaratiile menajerei lui Alex Bodi Am dovezi
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a avut o reacție fabuloasă după ce a auzit declarațiile menajerei fostului ei partener de viață, Alex Bodi. Blondina susține că femeia minte și are și dovezi importante în acest sens. 

Fosta asistentă TV nu s-a mai putut abține și a răbufnit într-o emisiune TV unde a mărturisit că are probe clare și precise, care atestă că menajera afaceristului din Mediaș a mințit când a spus că nu a văzut nicio bătaie dintre ea și iubit.

ADVERTISEMENT

Vedeta abia așteaptă ca menajera lui Alex Bodi să ajungă în fața instanței pentru a depune mărturie, unde va trebui să spună adevărul gol-goluț. În caz contrar, femeia va fi judecată pentru mărturie mincinoasă, Bianca Drăgușanu dorind să i se facă dreptate.

Bianca Drăgușanu, acidă la adresa menajerei lui Alex Bodi. Ce acuzații îi aduce

„Intuiam că are de gând să mintă, fiind menajera și angajata lui, culmea este că prima oară mi-a făcut mie curățenie, eu le-a făcut cunoștință. Ceea ce a omis doamna este că declarațiile ei nu se prea potrivesc cu cele făcute mie, în particular. 

ADVERTISEMENT

Mi-a plâns efectiv de milă la un moment dat. La mine acasă m-a compătimit. Repet, am dovezi foarte clare, foarte precise și foarte exacte, cu data și ora exactă și cu detalii ale faptului că această femeie minte. 

Dacă va continua să mintă, probabil i se va întocmi un dosar de mărturie mincinoasă pentru că eu am dovezi că ea minte. Îmi pare foarte rău că minte, pentru că se va vedea pusă în fața unui judecător, în fața căruia va trebui să spună adevărul.

ADVERTISEMENT

Dacă nu va spune adevărul, se va alege cu mărturie mincinoasă, dosar penal pentru asta. Așa că toată lumea să meargă pe dovezi și pe adevăr”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul Xtra Night Show de la Antena Stars.

Blondina crede că Alex Bodi a aplicat această strategie pentru că are foarte mult de pierdut, mai ales că este cercetat de din toamna anului trecut într-un dosar de proxenetism, trafic de droguri și de persoane alături de alte 7 persoane.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că fostul partener de viață a pus-o pe menajeră să mintă pentru că are foarte mult timp liber la dispoziție, subliniind că probele pe care le deține nu le va face publice, ci le va da direct în instanță.

ADVERTISEMENT