Life

Bianca Drăgușanu, vacanță de lux alături de fiica ei! Vedeta a plecat fără Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a plecat într-o vacanță de lux alături de fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia. În același timp, iubitul ei, Gabi Bădălău, alături de băieții lui, a plecat și el în concediu.
23.07.2022 | 14:39
Bianca Dragusanu vacanta de lux alaturi de fiica ei Vedeta a plecat fara Gabi Badalau
Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, vacanță de vis, în Belek / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cum mai toate vacanțele celebrei Bianca Drăgușanu au avut loc în locuri care mai de care mai exotice – iar alături de ea a fost, de cele mai multe ori, Gabi Bădălău – nici de această dată vedeta nu a plecat într-un concediu pe litoralul românesc. Pentru ea și pentru Sofia, fiica ei cu Victor Slav, Bianca a ales o destinație de lux din Turcia.

Bianca Drăgușanu, vacanță de lux, în Turcia! A plecat doar cu Sofia, fără Gabi Bădălău

Fără Gabi Bădălău alături de ea, Bianca Drăgușanu a decis să plece într-o vacanță de lux, în Turcia, destinația aleasă fiind Belek, una dintre cele mai frumoase stațiuni ale Antalyei. Resortul ales, evident, unul extrem de scump, oferă infinite posibilități de distracție pentru cele două, Bianca și Sofia având ocazia să petreacă împreună momente de neuitat ca mamă-fiică.

ADVERTISEMENT

Conform booking.com, hotelul ales are mai multe piscine interioare și în aer liber cu tobogane cu apă, piscină cu valuri, un centru spa luxos cu masaje, saună şi baie de aburi, precum şi o plajă privată cu nisip. Hotelul este situat pe terenul de golf Carya.

Normal, camerele de lux sunt uriașe, au terasă privată cu vedere la Marea Mediterană, iar regimul de ultra all inclusive oferă nenumărate delicatese culinare, pentru toate gusturile și vârstele, iar oaspeții se pot bucura de spectacole la teatrul în aer liber sau pot dansa în discoteca de la complex.

ADVERTISEMENT

Cât costă o vacanță precum cea a Biancăi Drăgușanu

Evident, luxul se plătește, iar suma minimă pentru trei nopți petrecute în resortul ales de Bianca Drăgușanu pentru vacanța alături de fiica ei, Sofia, se ridică la peste 4.000 de euro.

Cu toate acestea, cel mai probabil, Bianca Drăgușanu nu plătește respectiva sumă, iar luând în considerare postările pe care le-a făcut pe conturile sale de socializare reclama pe care o face agenției de turism prin intermediul căreia a ajuns în Belek acoperă o bună parte din costuri. Dacă nu chiar pe toate, având în vedere calitățile Biancăi în ceea ce privește negocierile și sumele mari pentru care ”își vinde” imaginea…

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, potrivire perfectă în vacanțele cu copiii lor

Bianca Drăgușanu și Sofia au plecat, singurele în Turcia chiar în momentul în care Gabi Bădălău, iubitul vedetei, și cei doi fii ai săi cu Claudia Pătrășcanu au luat drumul Spaniei, acolo unde vor avea o vacanță de două săptămâni.

Conform informațiilor apărute până acum, Gabi Bădălău și cei doi fii ai săi nu au mers însă singuri în Spania, ci însoțiți de întreaga familie a bărbatului. ”Am emoții pentru ei de fiecare dată când pleacă. Copii au plecat în vacanță, mâine (astăzi, 23 iulie 2022, n. red.) pleacă în Spania.

ADVERTISEMENT

Îi las în mâinile Domnului. Pleacă cu bunicii și cu toată familia lui Gabi. Pleacă două săptămâni, așa că mă relaxez și eu în acest timp, dar cu gândul la ei”, a spus cântăreața Claudia Pătrășcanu, citată de Spynews.

ADVERTISEMENT