Sport

Bianca Ghelber, mai motivată ca niciodată după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice: „Pot mai mult! Sper că voi veni în primii 8!”

Bianca Perie-Ghelber s-a calificat în finala probei de aruncare a ciocanului, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După performanța obținută, atleta s-a arătat mai motivată ca niciodată pentru marea finală.
01.08.2021 | 10:27
Bianca Ghelber mai motivata ca niciodata dupa ce sa calificat in finala la Jocurile Olimpice Pot mai mult Sper ca voi veni in primii 8
ADVERTISEMENT

Bianca Ghelber a avut cea mai bună performanță de 71,72 metri, reușind să se claseze pe locul 7 în seria ei și 11 la general.

Marea finală va avea loc marți, 3 august, de la ora 14:35.

Bianca Ghelber, mai motivată ca niciodată după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice

Sportiva româncă s-a declarat fericită pentru performanța obținută și susține că își dorește să ajungă pe podium.

ADVERTISEMENT

„A fost un concurs destul de tare. Pentru mine este o realizare mare. Mi-am dorit foarte mult să intru în finala de 12, mai ales la Jocurile Olimpice.

Da, ultima aruncare a foste cea mai bună. Mi-am pus acolo toată forța mea. Tehnic nu a fost sută la sută cea mai bună, dar finalul a fost OK, am dat 71,72 metri și sunt în finală. Asta e cel mai important.

ADVERTISEMENT

Sigur pot mai mult, e jumătate din ce pot! Vom vedea în finală, sper să mă simt bine. Și acum m-am simțit bine, dar în finală cred și sper că voi veni în primii 8. Asta îmi doresc.

Nici nu am avut emoții, am fost puternică și optimistă, emoțiile nu m-au deranjat absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Visul meu de a ajunge într-o finală olimpică mi s-a împlinit. Acum voi da tot ce pot pentru a termina cât mai sus.

Eu îmi doresc să vin cât mai în față și pe podium dacă s-ar putea”, a declarat Bianca Ghelber, pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Bianca a vorbit și despre fiica ei, Victoria, care, cu o zi înainte de concurs, a împlinit șase ani.

„Da, a fost ziua fetiței mele, Victoria, a făcut 6 ani. Ea este victoria mea cea mai mare, sunt fericită că m-am calificat și sper să-i aduc victoria cea mai mare în finala de 12. Abia aștept să o strâng în brațe, dar mai am ceva treabă pe aici, prin Japonia”, a mai spus Bianca Ghelber.

ADVERTISEMENT