Life

Bianca Patrichi susține că i-a fost frică de Vica Blochina la Survivor 2023: „Știam că este vulcanică”

Bianca Patrichi face noi dezvăluiri despre colega ei de la Survivor România și susține că pe Vica a deranjat-o succesul ei
05.05.2023 | 13:21
Bianca Patrichi sustine ca ia fost frica de Vica Blochina la Survivor 2023 Stiam ca este vulcanica
Bianca Patrichi a avut teamă de Vica Blochina la Survivor 2023
ADVERTISEMENT

Bianca Patrichi și Vica Blochina au fost în aceeași echipă la Survivor România 2023. La început au avut o relație bună, însă pe parcurs lucurile s-au schimbat la 180 de grade. Cele două blonde au avut conflicte dure și și-au adresat cuvinte jignitoare, sub privirile colegilor și ale telespectatorilor. Dacă Vica Blochina a spus partea sa de adevăr, acum Bianca spune ce nu s-a știut până acum.

Vica Blochina, geloasă pe succesul Biancăi Patrichi de la Survivor?

Bianca Patrichi a făcut declarații în direct despre tot ce s-a întâmplat la Survivor România 2023. Nepoata lui Cornel Patrichi susține că faimoșii au văzut-o ca pe un pericol și..au atacat.

ADVERTISEMENT

„M-au văzut probabil ca pe un pericol.Ce să se întâmple, am deranjat probabil un grup mai mare decât al nostru, pentru că probabil puneam întrebări incomode pentru ei și am ajuns foarte departe fiind prima fată în finala de la colanul de imunitate. M-au văzut asumată, asta este”, a spus dansatoarea în cadrul emisiunii La Măruță.

Bianca Patrichi: “Discuția cu Vica Blochina a pornit de la ea”

De departe cea mai aprinsă ceartă din competiție a fost cea dintre Vica Blochina și Bianca. Nepoata lui Cornel Patrichi spune că totul a pornit de la fosta lui Victor Pițurcă. Dansatoarea este de părere că cearta i-a afectat imaginea.

ADVERTISEMENT

„Discuția cu Vica a pornit de la ea. Vica este foarte expansivă așa, și eu, de fapt, fiind mai mică, am ajuns să ne certăm. Profesional nu mă știa toată lumea, asta a fost problema mea.

Publicul larg nu mă știa, iar eu am venit să-mi fac o imagine. Îmi doresc să îmi fac o carieră și de aici încolo. Viața de dansator este foarte scurtă”, a spus Bianca Patrichi, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT

Bianca Patrichi: “Mi-a fost frică de Vica Blochina pentru că este vulcanică”

Survivor 2023 a fost o competiție dură pentru ea, susține Bianca. Pentru a nu o face și mai grea, a încercat să evite tensiunile de pe insulă. Doar că, liniștea s-a spulberat când a intrat în gura Vicăi Blochina.

„Eu am ocolit tot timpul certurile. Și le ocoleam fără să spun oamenilor ce gândeam ca să evit să creez tensiune. Am încercat să fac asta pentru că îmi era foarte frică de Vica. Știam că este vulcanică.

ADVERTISEMENT

Am încercat să nu spun că dădea doar cu mătura la ea, că nu mi-a dat orezul pe care i l-am dat eu ei. Am ajuns să fac și asta, să mă cert de la orez. De acolo, acuzele pe care mi le-a adus m-au supărat teribil”, a explicat Bianca Patrichi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Bianca Patrichi a mai susținut că nu mai vorbește cu Vica Blochina. Este conștientă că se vor mai putea întâlni, dar nu are de gând să o salute de fosta ei colegă.

ADVERTISEMENT