Life

Bianca Pop, în lacrimi, după moartea lui Emi Pian. Mesajul care a devenit viral

04.08.2020 | 12:25
Bianca Pop in lacrimi dupa moartea lui Emi Pian Mesajul care a devenit viral
ADVERTISEMENT

Moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre cei mai periculoși interlopi din București, a devastat-o pe Bianca Pop. Fosta ispită a transmis un mesaj emoționant la scurt timp după ce liderul clanului Duduianu a fost executat în stil mafiot.

Sfâșiată de durere, bruneta a ținut să-și exprime regretul pentru această tragedie și să transmită condoleanțe familiei de care este extrem de apropiată. „De ce îmi ia Dumnezeu prietenii?”, a scris aceasta pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Nefericitul incident s-a petrecut chiar pe o stradă din Sectorul 6, iar vinovați par să fie membrii unui clan din Chitila care i-a declarat război chiar în timpul petrecerii de ziua sa. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Emi ar fi fost ucis de băiatul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila.

Bianca Pop, mesaj emoționant după moartea interlopului Emi Pian

Nu pot să cred așa ceva. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. EMI PIAN… Florin Mototolea. De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Bianca Pop.

ADVERTISEMENT

A murit șeful României, Emi Pian, Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis și prieten de-al său, pe aceeași rețea de socializare.

„Unchiul meu mândria noastră valoarea României EMI PIAN”, sau „A fost omorât frățioru nostru, nu rămâne asa”, sunt alte câteva dintre mesajele venite din partea interlopilor.

ADVERTISEMENT

Emi Pian, ultimul mesaj transmis lui Florin Salam. Liderul clanului Duduianu voia ca manelistul să-i cânte la petrecere

Înainte să fie executat în stil mafiot pe străzile din Sectorul 6 al Capitalei, acesta se pregătea să-și sărbătorească ziua de naștere printr-o petrecere de pomină alături de familie, însă manelistul nu i-a răspuns deloc la mesaje.

Cu ochii în lacrimi, Emi a intrat live pe contul său de Facebook, în speranța că va reuși să-și convingă „cumătrul” să revină la sentimente mai bune. Acesta l-a acuzat în trecut că  i-a furat banii de dedicații și l-a obligat să cânte pe gratis.

ADVERTISEMENT

Eu te-am anunțat de o lună de zile că mâine e ziua mea. Dacă tu crezi că merită să mă onorezi cu prezența, să bem un pahar cu șampanie, că ești fratele meu, cumătrul meu, onorează-mă.

Dacă te-am deranjat vreodată verbal sau financiar nu veni! Am încercat să iau legătura cu tine prin fel și fel de modalități, am fost și la tine acasă, la soția ta, la Roxana… Nu te-am găsit!

e-am căutat pe unde știam eu că ești, nu te-am găsit. Am vorbit cu tine acum 2-3 săptămâni și mi-ai zis , sunt cuvintele tale… Dacă vrei și-ți face plăcere, cumătrul Florin Salam, te aștept la un șpriț, nu să-mi cânți, că eu știu că tu nu cânți în România”, i-a transmis interlopul lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT