Sport

CSM București, o nouă victorie spectaculoasă în Liga Campionilor. Cristina Neagu a marcat golul 1000 în competiție! Video

Vezi aici în format LIVE stream Bietigheim - CSM Bucureşti. Meciul are loc duminică, 22 ianuarie, de la ora 15:00, în etapa 12 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.
22.01.2023 | 16:34
CSM Bucuresti o noua victorie spectaculoasa in Liga Campionilor Cristina Neagu a marcat golul 1000 in competitie Video
Bietigheim - CSM Bucureşti LIVE stream ora 15:00 în etapa 12 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Victorie pentru consolidarea primului loc. În tur, la Bucureşti CSM a smuls remiza în ultima secundă: 28-28. Foto: CSM Bucureşti Facebook
ADVERTISEMENT
22-01-2023
13:10

Bietigheim - CSM București 25-27. Neagu, golul 1000 în Liga Campionilor

Vezi toate fazele video importante aici. 

Cristina Neagu a marcat 5 goluri cu Bietigheim și a ajuns astfel la o bornă impresionantă: 1000 de goluri în Liga Campionilor. Doar alte două jucătoare au mai reușit asta în istorie: Jovanka Radicevic (1037) și Anita Gorbicz (1016). Cel mai probabil, Neagu le va depăși pe ambele.

FINAL DE MECI: 25-27. CSM București s-a dovedit, în final, echipa mai bună. Formația lui Adi Vasile s-a impus la o diferență de două goluri și a urcat pe prima poziție în clasament. Iată cum arată ierarhia.

Clasament - handbal feminin Liga Campionilor
Clasament – handbal feminin Liga Campionilor

Min. 45: 19-19. Bietigheim a ratat o lovitură de la 7 metri, iar scorul se menține egal. Laura Glauser, revenită după o accidentare, a fost în poartă la execuția de pedeaspă. 

Min. 38: 17-16. Bietigheim a întors scorul în decurs de doar opt minute. Adi Vasile a cerut timp de odihnă. 

PAUZĂ: 12-15. „Tigroaicele” au turat motoarele în finalul primei reprize și s-au distanțat la trei goluri. 

Min. 24: 10-10. În continuare partida este dominată de echilibru. CSM București nu a profitat de superioritatea numerică de care a beneficiat. 

Min. 19: 9-9. CSM București reduce puțin motoarele, iar nemțoaicele reușesc să restabilească egalitatea. Adi Vasile cere timp de odihnă. 

Min. 16: 7-9. În inferioritate numerică, CSM București se descurcă foarte bine și reușește să treacă în față cu un avantaj de două goluri. 

Min. 10: 4-5. Start echilibrat de partidă. Se merge cap la cap în primele 10 minute ale meciului 

Min 1: Partida a început!

Meciul Bietigheim – CSM Bucureşti are loc duminică, 22 ianuarie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 12-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Bucureştencelor le mai trebuie un singur punct pentru a fi sigure de calificarea directă de pe primele două locuri în sferturile de finală, fiind lidere cu 19 punct. Bietigheim a avut o perioadă de şase etape excelentă, dar de cinci partide nu a mai reuşit nici o victorie. A căzut pe locul 5, cu 10 puncte.

Unde se joacă meciul Bietigheim – CSM Bucureşti

Întâlnirea Bietigheim – CSM Bucureşti se dispută duminică, 22 ianuarie, de la ora 15;00, în MPH Arena din oraşul Ludwigsburg, unul dintre  oraşele importante ale landului Baden-Wurttenberg, pentru că Bietigheim -Bissingen  este un orăşel de 42.000 de suflete care nu are sală corespunzătoare meciurilor europene. Bietigheim-Bissingen se află la 20 de kilometri de Stuttgart.

ADVERTISEMENT

Sala din Ludwigsburg are 3800 de locuri pentru meciurile de handbal şi poate ajunge până la 5200 pentru cele ale echipei de baschet, la sportul cu mingea sub panou întâlnindu-se nu de mult U BT Cluj cu echipa locală. Fanii echipei de handbal sunt extrem de gălăgioşi, dar acum, după ce echipa a intrat în degringoladă entuziasmul lor a coborât mult.

Cine transmite la TV partida Bietigheim – CSM Bucureşti

Partida Bietigheim – CSM Bucureşti se joacă duminică, 22 ianuarie, de la ora 15:00, în arena MPH din oraşul Ludwigsburg, în etapa 12 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti se află în cel mai bun moment după câţiva ani în care a arătat multă inconstanţă. Este pe primul loc în campionatul naţional şi de asemeni conduce clar plutonul în grupa A a Ligii Campionilor iar în opinia bookmakerilor alături de Gyor. Metz şi Kristiansand este una dintre cele patru candidate la câştigarea trofeului în acest sezon.

Cine este Bietigheim, adversara CSM-ului Bucureşti în etapa 12 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Bietigheim este un club de handbal feminin din landul Baden-Wurtenberg înfiinţat în 1997 şi care îşi joacă meciurile de acasă în MHP Arena din Ludwigsburg, cel mai important oraş al regiunii, având o capacitate de 3800 de locuri. Echipa germană a reuşit în 2022 să câştige primul ei trofeu european, Cupa EHF, după ce a trecut de Viborg în Final Four, unde a fost prezentă şi Minaur Baia Mare. Are trei titluri în Bundesliga, ultimul câştigat sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Antrenor este germanul Markus Gaugisch iar lotul este unul destul de bun, cu multe jucătoare străine de valoare. Din sezonul viitor antrenor va fi o veche cunoştinţă a handbalului românesc, danezul Jakob Vestergaard. Cele mai bune jucătoare sunt olandezele Smits, Duffer şi Sneider, ultima căpitanul echipei, dar accidentată la acest moment. La fel ca o altă valoroasă jucătoare germană, Antje Doll. Va fi probabil pe teren şi jucătoarea daneză Ostergaard, care din sezonul viitor va juca pentru CSM Bucureşti!

Cote la pariuri la jocul Bietigheim – CSM Bucureşti

Pentru casele de pariuri CSM Bucureşti este favorită destul de clar în meciul de la Ludwigsburg. Echipa lui Adi Vasile are cotă de 1,45 pentru a obţine victoria acasă la o formaţie care e clar în derivă. Gazdele au primit cotă de 3,60 pentru a infirma aceste calcule şi cotă de 2,80 pentru opţiunea şansă dublă 1X.

ADVERTISEMENT

Acesta este pe hârtie al şaselea meci între cele două echipe dar de fapt s-au jucat doar patru, o victorie fiind acordată bucureştencelor în 2021 cu 10-0 la masa verde în perioada pandemiei de COVID, când de fapt jocul nu a mai avut loc. CSM a reuşit să câştige în deplaasare la Ludwigsburg la zece goluri diferenţă în 2020, dar în ultimul joc, acum, în  grupe, la Bucureşti a scos egalul de 28-28 în ultima secundă!

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT