Pariuri sportive

BigWin atipic! Bilet câștigător de peste 42.000 de lei cu pariuri pe cartonașe

Un parior a dat lovitura și a câștigat suma de peste 42.000 de lei cu pariuri pe cartonașe. Biletul a avut în total 21 de evenimente din fotbal.
13.02.2024 | 17:01
Un parior a dat lovitura și a câștigat peste 42.000 de lei cu un bilet compus din 21 de evenimente. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Biletul atipic, dar câștigător la pariuri vine la doar 4 zile după ce un alt parior inspirat a dat lovitura și și-a trecut în cont suma de peste 30.000 de lei. Norocosul a pariat suma de 40 de lei pe 3 meciuri și a profitat din plin de SuperPariuri.

BigWin atipic! Bilet câștigător de peste 42.000 de lei cu pariuri pe cartonașe

Câștigurile fabuloase la pariuri continuă și în luna februarie după ce startul de an a fost extrem de profitabil. Un parior a plasat miza de 60 de lei și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a profitat de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Biletul a avut în total 21 de evenimente, meciuri de fotbal, iar norocosul a pariat doar pe cartonașe. De precizat este că omul nostru, extrem de inspirat, a pariat doar pe varianta „sub cartonașe”. Câștigul total a fost de 42.359,26 de lei.

Pariorul norocos a avut parte de un SuperBonus de 100%. Concret, 21,179.63 de lei din suma totală obținută de parior au venit ca urmare a bonusurilor fantastice oferite de Superbet. Cert este că și pariurile pe cartonașe pot aduce câștiguri frumoase!

ADVERTISEMENT

Cum a arătat biletul câștigător doar pe cartonașe

Omul nostru a fost precaut și a ales cote mici pe biletul câștigător. Acestea au variat de la cea mai mică (1,25) la cea mai mare (1,47). Biletul de 21 de evenimente a debutat cu un meci din campionatul Poloniei, Stal Mielec – Puszcza Niepolomice, scor 2-1.

Scorul nu l-a interesat pe pariorul câștigător, ci doar numărul de cartonașe galbene din meci. Marele câștigător a ales varianta „total cartonașe galbene: sub 6,5”. De altfel, aceasta a fost singura variantă aleasă de pariorul inspirat pe biletul câștigător.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Stal Mielec și Puszcza Niepolmice au încasat cumulat doar 4 cartonașe galbene. Astfel, varianta a fost câștigătoare. Scenariul s-a repetat și la alte dueluri, precum FCSB – Sepsi (1-0), UTA Arad – FC Botoșani (2-2) sau Farul – Dinamo (0-2).

1

Cea mai mare cotă de pe bilet, 1,47, a fost la meciul Cadiz – Betis, scor 0-2, în etapa a 24-a din La Liga. Varianta „total cartonașe galbene: sub 6,5” s-a înverzit fără probleme. Singurele cartonașe galbene din meci au fost încasate de Juanmi și Sokratis.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci de pe bilet a fost Farul – Dinamo, scor 0-2, în etapa a 25-a din SuperLiga. Omul nostru nu a avut nicio emoție, deoarece primul cartonaș galben a venit abia în minutul 77. Profită din plin de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT