Pariuri sportive

Nebunie de 10.000 de euro! Biletul SF cu care s-a dat lovitura la pariuri

Un jucător foarte curajos a câștigat peste 10.000 de euro la pariuri cu un bilet de 4 meciuri „Pauză/Final”.
03.04.2024 | 17:19
Câștig de peste 10.000 de euro la pariuri pe un bilet de 4 meciuri „Pauză/Final”. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică de vis pentru un parior extrem de norocos și de curajos, ce s-a ales cu un câștig de peste 10.000 de euro pe un bilet de numai 4 meciuri, la care a ghicit exact pronosticul „Pauză/Final”.

Biletul SF la pariuri care a adus un câștig de peste 10.000 de euro

Dacă zilele trecute v-am prezentat un Big Win cu un câștig de peste 32.000 de lei obținut pe meciuri din cele mai obscure campionate din lume, a venit timpul pentru un alt bilet SF care a adus profituri uriașe. SF nu din cauza partidelor selectate, ci a pronosticurilor extrem de greu de prins la care a apelat jucătorul în cauză.

ADVERTISEMENT

Concret, e vorba de un bilet de numai 4 partide de fotbal programate duminică și la care s-a mers pe varianta „Pauză/Final”. Cu „X” în pauză de fiecare dată… Un pronostic extrem de greu de nimerit, chiar de patru ori, dar care a oferit și cote uriașe, de la 5,25 la 6,00.

S-a obținut o cotă totală de 1041,46 și s-au mizat 48,24 lei, astfel că și câștigul obținut a fost unul pe măsură: 50.240,45 de lei, adică mai mult de 10.000 de euro! Impresionant, nu? Mai ales că vorbim de un câștig nemultiplicat, deoarece jucătorul nostru a ales numai 4 partide pe bilet și nu a putut beneficia astfel și de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate.

ADVERTISEMENT

Dar să nu mai păstrăm suspansul și să vedem care au fost cele 4 meciuri „magice” aducătoare de un uriaș profit. Deschidem balul cu Alaves – Real Sociedad (scor final 0-1), din La Liga etapa 30, unde curajosul nostru jucător a mers pe un „X pauză / 2 final”, la o cotă de 5,25. Verde după un 0-0 în pauză și un unic gol marcat de oaspeți în minutul 59 prin Pacheco.

Derby-ul AEK Atena – Olympiakos (scor final 1-0), din play-off-ul primei ligi a Greciei, a adus și el o cotă verde de 5,75 pe biletul cu un câștig de peste 10.000 de euro. Aici s-a mers pe varianta „X pauză / 1 final”, iar emoțiile au fost cât casa… Fiindcă după un 0-0 previzibil după primele 45 de minute, meciul se îndrepta și spre același scor final. Numai că gazdele au reușit să dea lovitura în prelungiri, cu gol marcat de Eliasson în minutul 90+2. Gol care a dus-o pe AEK pe primul loc în clasament, iar pariorului nostru i-a dat șansa unui profit substanțial.

ADVERTISEMENT

Tot o cotă de 5,75 a fost aleasă și la cel de-al treilea meci de pe bilet, Farul – FCSB (scor final 0-1) din etapa 2 a play-off-ului SuperLigii. Emoții și aici, pentru că gazdele au dominat copios prima repriză, au ratat ocazii uriașe și numai intervențiile miraculoase ale portarului Târnovanu „au salvat” un 0-0 la pauză. Și, când nimeni din tabăra oaspeților nu mai spera, Șut a marcat pentru FCSB în minutul 83, încercuind cu acest prilej și pronosticul „X pauză / 2 final” de pe bilet.

Și ca să nu stricăm simetria de până acum, mai avem un 0-0 în pauză și la ultimul meci selectat pe bilet, derby-ul Marseille – PSG (scor final 0-2) din etapa 27 a Ligue 1. Chiar și cu un om eliminat în finalul primei reprize, parizienii au reușit să înscrie de două în partea secundă prin Vitinha (min. 53) și Goncalo Ramos (min. 85), bifând astfel și pronosticul „X pauză / 2 final”, la o cotă de 6,00.

ADVERTISEMENT

A fost finalul unei seri de vis, care a adus un câștig fabulos de peste 10.000 de euro pe un bilet cu doar 4 meciuri, toate de pronostic „Pauză/Final”. Iar dacă vreți și voi să dați asemenea lovituri la pariuri, nu uitați și de bonusurile pe care Superbet vi le oferă cu mare generozitate, pentru că și cu ajutorul lor vă puteți crește substanțial profiturile de pe bilete.

ADVERTISEMENT